Originally posted by Mrkela
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
"Do prve plaće je trebalo proći mjesec dana, a ja sam bio bez novca. Dobio sam kuću, pristojnu, ali sam u njoj imao samo krevet i TV. 15 dana sam se mučio i proživio pakao. Onda sam nazvao Maxwella jer je došao u Ajax kad i ja, pa sam ga upoznao malo bolje. Rekao sam mu da nemam što jesti, a on me smjestio u svoju kuću i dao mi svoj krevet, dok je on spavao na podu. Spavao sam kod njega dva tjedna. Jeo sam njegovu hranu, vozio me na treninge, u izlaske. Maxwell je kao Teddy bear. Najbolji čovjek na svijetu."
Najtrofejniji nogometas u povijesti. 37 trofeja, odlazi u mirovinu
Comment
-
Originally posted by Mrkela View Post"Do prve plaće je trebalo proći mjesec dana, a ja sam bio bez novca. Dobio sam kuću, pristojnu, ali sam u njoj imao samo krevet i TV. 15 dana sam se mučio i proživio pakao. Onda sam nazvao Maxwella jer je došao u Ajax kad i ja, pa sam ga upoznao malo bolje. Rekao sam mu da nemam što jesti, a on me smjestio u svoju kuću i dao mi svoj krevet, dok je on spavao na podu. Spavao sam kod njega dva tjedna. Jeo sam njegovu hranu, vozio me na treninge, u izlaske. Maxwell je kao Teddy bear. Najbolji čovjek na svijetu."
Najtrofejniji nogometas u povijesti. 37 trofeja, odlazi u mirovinu
Comment
-
Originally posted by Princoni View PostPa i nije bas put pravednika trnovit ako ima dobrog advokata . Bolje reci da je taj put skup
Neke probleme ni novci ne rešavaju, a ti su najgori.
Ono što se može rešiti novcem nije problem, naravno ako je upitanju neka razumna suma.
Comment
-
Originally posted by GOKU View PostE moj Princoni, svakom kome advokat zatreba je u teškom najebu.
Neke probleme ni novci ne rešavaju, a ti su najgori.
Ono što se može rešiti novcem nije problem, naravno ako je upitanju neka razumna suma.
Comment
-
Comment