Šta da pričaju vidiš da su pijani ko letve posebno Mumi ko zna šta mu je baba davala
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by miloolja View PostJa se učlanila u grupu Sloga Doboj, pre svega iz podrške, ali i nešto više da saznam šta se dešava kod vas u gradu.
Pa ne falite se i ništa ne pričate... VRLO JAKO TAKMIČENJE U KOMŠILUKU:Rukometaši Barselone pobednici turnira u Doboju
Bio je i prenos,do ove godine i Eurosport je pronosio,ne znam zasto nisu i ove.
A Barselona je prvak Lige Sampiona u rukometu,samo najbolje ekipe dolaze.sigpic
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostŠta da pričaju vidiš da su pijani ko letve posebno Mumi ko zna šta mu je baba davala
Joj suti, tovila me baba k'o krmka, sve sam zivo jeo, a posljedice i NUS pojave cemo vidjeti u skorije vrijeme.
Originally posted by Maric91 View PostSta sam tek ja.
Ja ne samo da sam dobio pare od obe babe i jednog dede, nego sam dobio pare i od dedinog rodjenog brata.
Sad sebi mozes 'ladno uzeti auto.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostNemam ja sta za reci, bio sam kod babe, propustio turnir.
Joj suti, tovila me baba k'o krmka, sve sam zivo jeo, a posljedice i NUS pojave cemo vidjeti u skorije vrijeme.
Joj Marica, kako to uspijevas, reci nam?
Sad sebi mozes 'ladno uzeti auto.
Jedino ako idem kod svakog rodjaka idem, a koji me nije video 100 godina.Posle prikupljenih para mogao bi golf da padne.
Edit: Gangrena, mozes i kod mene.Moja baba se uvek obraduje kada sa sobom povedem neko drustvo.
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostHaha sledeći put kad budeš išao de povedi i mene da nabacim koju kilu sav sam se osukao
Originally posted by Maric91 View PostBabe se nikad nece pomiriti sa cinjenicom da nisi gladan.
Jedino ako idem kod svakog rodjaka idem, a koji me nije video 100 godina.Posle prikupljenih para mogao bi golf da padne.
Edit: Gangrena, mozes i kod mene.Moja baba se uvek obraduje kada sa sobom povedem neko drustvo.
Ne brini se Gangrena, kada posjetis Maricevu i moju babu, imaces sala k'o foka.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Treba nam jos clanova za SK Eurobasket ligu.....ko hoce da se prijavi, ima ovde pravila.
http://www.sportklub.info/forum/thre...790#post581790sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment