Е, а овај лик баш нема решења.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostMnogo jadna persona taj sa slike što je vezao rep, ne zaslužuje ni ime da mu se napiše kako je jadan i ništa mane bedan.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostMnogo jadna persona taj sa slike što je vezao rep, ne zaslužuje ni ime da mu se napiše kako je jadan i ništa mane bedan.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostProcitaj knjigu pa ces da shvatis pola stvari. Kakav je to as, sampion veliki.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
Originally posted by Merlin View PostVodi ga kući kad ga tako gotiviš. Ako se ne može udostojiti da dječaka na samrti obiđe (tačnije, dječak je došao u Pariz, bilo je potrebno 10-20 minuta da ova gnjida odvoji) i tako mu ispuni najveću želju, ali ne ide, nije to čista krv bosanska da bude ljudina. Nikad čovjeka od njega, nikad, fudbalerčina da, ali čovjek i ova gnjida ne idu u istu rečenicu.
Meni je on bas covek na mestu, surovi profesionalac, samo sto nije od onih lojalnih igraca i uvek bira najbolju opciju u datom trenutku. Opet kazem i meni je bio na klackalici, par puta sam mogao da pljunem na njega ali kada sam procitao knjigu shvatio sam da je to veliki majstor kako god okrenes <3
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostNe mogu sada da trazim na netu o toj prevari u Parizu. On tada nije ni znao da klinac dolazi, neka kvazi humanitarka je dovela klinca i njegovu kevu a Ibra je bio u Svedskoj :/
Meni je on bas covek na mestu, surovi profesionalac, samo sto nije od onih lojalnih igraca i uvek bira najbolju opciju u datom trenutku. Opet kazem i meni je bio na klackalici, par puta sam mogao da pljunem na njega ali kada sam procitao knjigu shvatio sam da je to veliki majstor kako god okrenes <3
Comment
-
Ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor. Šuplja da je bio van Francuske, jer se vrtio po Parizu u to vrijeme, po nekim njemu bitnijim stvarima. Dakako, bitnijiim sa finansijskog aspekta, ali da u njemu ima i trunke dobrote, pobijedio bi taj moralni i ljudski aspekt i ispunio bi najveću želju dječaku kome je ostalo još vjerovatno par dana života. Njegova knjiga također, za mene jedan nonsens kojeg nije vrijedilo pročitati, ali eto o ukusima se ne raspravlja.Last edited by Merlin; 18-11-13, 01:22.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
Originally posted by Merlin View PostKo hoće nađe način, ko neće nađe izgovor. Šuplja da je bio van Francuske, jer se vrtio po Parizu u to vrijeme, po nekim njemu bitnijim stvarima. Dakako, bitnijiim sa finansijskog apskekta, ali da u njemu ima i trunke dobrote, pobijedio bi taj moralni i ljudski aspekt i ispunio bi najveću želju dječaku kome je ostalo još vjerovatno par dana života. Njegova knjiga također, za mene jedan nonsens kojeg nije vrijedilo pročitati, ali eto o ukusima se ne raspravlja.
Comment
-
"Ne osuđujte Zlatana. On nije znao da će Hajrudin da dođe u Pariz. Ibrahimović je trenutno u Švedskoj", rekao je Hadžibegić.
Mozda je i osetio strah da ce imati obavezu prema svakom sledecem decaku koji je na samrti a izrazi zelju da ga vidi. Sto se te situacije tice nemam pojma u sta da verujem a knjiga mi je vrh
Comment
Comment