Tvoja info i kad je nezvanicna zvanicna je. Tako je, u centar. Idi u Prijedor i obljubi je, nikad vise nece cutati
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Condition23 View PostUbio me Bog ako ti ovo nisi kacio i pre. Ovaj piton isti ti kad ti udare (ne)dozvoljena sredstva u glavu i nemocno otvaras vrata ljosnes dole pa infuzija
zasto ja tvoje postove vidim sa velikim zakasnjenjem, ispada kao da te kuliram
zamolio bih nadredjene da uvedu subscribe dugme, da ja lepo ne mislimIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View Postposle odradjenog bicepsa, ozbiljan je problem
zasto ja tvoje postove vidim sa velikim zakasnjenjem, ispada kao da te kuliram
zamolio bih nadredjene da uvedu subscribe dugme, da ja lepo ne mislim
Umro sam :
http://www.mondo.rs/a628301/Mob-IT/T...ne-radite.html
Comment
-
Jos jednom si mi rasvetlio neke stvari. Hvala ti.
Sad kad razmislim desavalo mi se da mislim da sam popio 3 piva za vece i potrosio 600 din, a prijatelji su me uvek ubedjivali da je broj piva bio dvocifren.
Sada znam zasto mi je dzep uvek prazan. Moj ortak je imao isti problem na moru, al on je jos gori. Izadje sa 20 evra a potrosi 50It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Prskaj pravac u http://www.lazalazarevic.rs/index.html <3 Donosicu ti ja sejkove i ostale tvoje muckalice bice sve ok, samo idi idi idi idi neka ti se neko drugi svidi
Comment
-
Sta su kompleksi i ljubomora kad ubedljivo gubis od najveceg konkurenta.Last edited by Black Mamba 24; 28-10-13, 19:39.sigpic
Comment
-
Kakvog konkurenta do juce ste selo bili, i sada kao poredite se sa gradom xD
Nego jedan iznenadjujuci podatak, iskopao sam negdje na netu da su izasli neki preleminarni rezultati popisa i da BL nema ni 200k ljudi, fali nam desetak ljudi da stignemo do tog broja, a svi prije govorili da ima izmedju 250 i tristo hiljada, pa u RS nema ni milion ljudi.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
Comment