Ma aludiram na ovu trojicu,nisu ni Dzeko i Kolarov premija
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nisu placenici,svi oni su vec obezbjedjeni,ako si gledao proslavu u svlacionici kada su uzeli Carling kup,onda bi vidio koliko im znaci,i sada igraju LS,bice u vrhu,medju najjacim klubovima u svetu su,u top 20-30,a bili su dno dna,pandam kao Celzi,a Real i Barsa nista manje ne trose,ali njima je dozvoljeno imaju dusu.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Ne mogu da vjerujem
Evo jos jedne slike
Mogu mislit kad je Haris zapjevao Balotelli-u na uhoTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Na kakav cirkus ce da lici ova ekipa,kad se njih cetvorica uhvate opijat u sred sezone,ako nista bit ce najinteresantnija ekipa u Engleskoj
Jos sad kad je Crnogorac dosao bit ce ludiloTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Kraljevi hahah
Mario kao i uvijek u svom elementu ..
A ovo da je City smijesan i nezobiljan tim mislim da se vec prosle godine pokzalo da se to vise ne moze govoriti , FA kup , treci u ligi , ispred Arsenala , Tottenhama i Liverpoola , nije lose zar ne ..
Volio bih pravo da dobiju i United sad u subotu , ali bit ce tesko u svakom slucaju
@ Goodboy : A City na pripremama nije ubio Inter nogom 3-0 , s tim da je ponisten jedan cist go , a mozda je i onaj jos jedan ponisteni bio cist ?Last edited by Dale; 03-08-11, 19:34.
Comment
Comment