Announcement

Collapse
No announcement yet.

Živeo koMANDAnt (Off Topic)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by l1m4r View Post
    Mocna 7ca onda meni
    Ako obrukas taj broj, slede sankcije.
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Nece,Limar je dobio instrukcije i ima da to desno krilo bude pod konac,dok Sejo zatvara ako sta prodje
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Arsene Wenger inace broj 56 u klubu
        sigpic
        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
          Ako obrukas taj broj, slede sankcije.
          Sii luuuuuuud!? Omiljeni broj da sramotim!? A nece da moze! Srce na teren!
          Originally posted by Vladan
          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
          :vinjaksmajli:

Comment

• Kondicija ce da nosi 4 kao Zanetti,Sejo 8 kao Gerrard,a ja cu broj 14

Eto jos i ovi ostali da se izjasne...
            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Akane, ja cu ipak da promenim broj.

Neka bude 39...
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                Kondicija ce da nosi 4 kao Zanetti,Sejo 8 kao Gerrard,a ja cu broj 14

Eto jos i ovi ostali da se izjasne...
                4, 4 obavezno <3 Kume hteo Mambara da me vrbuje ali odbio sam nalete. Treba mi podrska, odbrani me!
                sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Zahvetam od Mambe da igram na desnoj strani kako bi lomio noge ovim izdajnicima na levom krilu i levom beku -.-
                  sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                    Zahvetam od Mambe da igram na desnoj strani kako bi lomio noge ovim izdajnicima na levom krilu i levom beku -.-
                    Gangaro brate, bices iznesen sa terena nakon 10 minuta...
                    sigpic

Comment

• Mamba ako treba igraca tu sam.SLOGA
                      "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
                        Mamba ako treba igraca tu sam.SLOGA
                        Pravi covek ne kao placenici ispod nas sto su se prodali za saku dolara
                        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Mogu ja mjesto Gangrene da ulazim sa klupe.Da budem joker.
                          "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
                            Mogu ja mjesto Gangrene da ulazim sa klupe.Da budem joker.
                            Upisan si cestitamo postao si dete Doboja
                            sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Uprkos činjenici da grijem klupu, te da nemam velikih šansi za igru pored igrača kakvi su Wadislav i Mandusic, ostajem vjeran AKanu i kompaniji, nadajući se svojoj prilici za igru i dokazivanje. 27 broj rezervišite za štopera sa klupe. Osjećam da će ova ekipa na čelu sa AKanom čuda činiti, dominacija je neminovnost!
                              sigpic
                              Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                              don't support us when we win."

Comment

• Kondi uz tebe smo!
                                Originally posted by Vladan
                                SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                                :vinjaksmajli:

Comment

Working...
                                X