Dobili biste onu nasu krdzavu reprezentaciju. Samo jos da stavite MVPa za trenera, bolji od Pizona 100%
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Malo si pogresio, pravimo zensku fudbalsku ekipu.Mogao bih tamo biti kondicioni trener.Bane i Bledi treba da se dogovore koce biti prvi trener.
Mamba=Pantelic
A Vejd je pobegao ovde, kada je njemu preneta dirigentska palica.Sta ces, covek bezi od odgovornosti.
Comment
-
MVP bi bio odlično rešenje za trenera
A bolje vama da bude Bane trener ipak je najiskusniji,a poznajući Bledijevu narav ne bi on bio dobar trener
Izgleda da jedino ja ovde imam poverenja u Mambu i njegove golgeterske sposobnostiIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Svaka cast Krle
Mogu reci da si mi nasao pravu poziciju,najbolje se snalazim i najvise dajem na toj pozicijiTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Krle View Post
Evo formacija fudbalskog pdf-a
Manda na golu kao čuvar ovog pdf-a, bekovi Dale i Gangrena, štoperi bice (Kjelini) i Mumi (Teri) , na sredini ja i Wada koji pravimo neki balans između odbrane i napada, trequartista Kole jer on razmišlja 300 na sat . krila phenom (Mesi Mesi Mesi ) i Neša. I najistureniji Crna Mamba, ubica!sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ub'o si mi poziciju bas
Inace ja odlicno igram stopera u malom fudbalu,jer imam velike noge i zaustavljam sve lopte,igrac prodje al' lopta ne mozeDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Krle i ja smo srce ekipe.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Najnesigurnije mesto mandusic
Ume on da prima po 5 komada,ali sa dobrim stoperima nece vise biti takoDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Tako je Krle!
Punicu protivnike kao Schevchenko Inter.Last edited by Black Mamba 24; 21-07-11, 16:39.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostTako je Krle!
Punicu protivnike Schevchenko Inter.
Trener nam je MVP.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment