Originally posted by Joe Cole 10
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pa gde si bio da slavimo sto je Urugvaj u finalu i sto je Suarez dao 2 gola sinoc?Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostSramota Wade-a priznati da je pustio suzu za svojim drugom
Smesan si ti decko.....sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by bice View PostPa gde si bio da slavimo sto je Urugvaj u finalu i sto je Suarez dao 2 gola sinoc?
Vidis kakav mi je D-Wade sig napravioTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostJa ga od sada zove Wad,jer mi Manda ne zove da ga zovem Wade ,a on da ga zovem Wada.
Upravo to JC,kukavica,ali oprosti mu.;)
Ne znam ko je plakao na profilu JC-a i tugovao sto ide na more......sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostJa ga od sada zove Wad,jer mi Manda ne zove da ga zovem Wade ,a on da ga zovem Wada.
Upravo to JC,kukavica,ali oprosti mu.;)Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostBrate, sta napisa ovo?
Ne znam ko je plakao na profilu JC-a i tugovao sto ide na more......
Pa jesam,ja cenim svog prijatelja.;)sigpic
Comment
-
Najbolje da me nikako ne zoves.
Wade se moze pisati i po naski.....
Manda ti je zabranio da pises Wade, a ti sada pisi Vejd.Last edited by D-Wade; 20-07-11, 23:55.sigpic
Comment
Comment