Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
-
Originally posted by Freshman91 View PostZato lepo odes do radnje, uzivo sve, das kes, i cao...
I gde ima notebook za 12 iljada..
Ja bih mu poslao ovako nesto :
http://www.thinkgeek.com/images/prod...f_notebook.jpg
Nije OK da dobije bas bezvrednu stvar.sigpic
Comment
-
Meni je skroz dojajno sto je dobio posjeceno drvo. Da ja ucestvujem u ovakvoj kradji (a valjda cu se i ja jednom nakrasti), uradio bih isto.Last edited by bracala; 05-02-13, 16:57.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
A skontaj kakav budes poslije poraza, nije ti ni do cega. Mogao bi sve odjebati u picku materinu komotno. Kao sto je Lamps nakon 2:2 protiv jebenog Brentforda ostao 10 minuta pored tribine i davao autograme njihovim navijacima.
Ne znam da li bih ja tako mogao odreagovati jer meni nije dobro kad promasim jednu na kladzi, odmah bacim hejt na zivot i sudbinu kuratu.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
I pecat radnika iz Nisa.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
A ja sam znao da ti je taj fazon smor ko i meni, ali ti si kriv sto si mi namjestio penal.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostA ja sam znao da ti je taj fazon smor ko i meni, ali ti si kriv sto si mi namjestio penal.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
http://www.nsreporter.rs/nedeljni-ma...ud-je-moj-san/
Jedna od najvecih ako ne i najveca kurva od mladjih generacija u NS, ispade sva fina ovde. Glumi i u nekoj lokalnoj seriji gde nije ni trebala da prodje audiciju ali je odradila sta je trebalo da se odradi i prosla. Hoce ponovo na PGS, Vlado i Mare nek se spreme.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View Posthttp://www.nsreporter.rs/nedeljni-ma...ud-je-moj-san/
Jedna od najvecih ako ne i najveca kurva od mladjih generacija u NS, ispade sva fina ovde. Glumi i u nekoj lokalnoj seriji gde nije ni trebala da prodje audiciju ali je odradila sta je trebalo da se odradi i prosla. Hoce ponovo na PGS, Vlado i Mare nek se spreme.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment