Announcement

Collapse
No announcement yet.

Živeo koMANDAnt (Off Topic)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Indigo View Post
    Cuj Zil Verna, taj nije otisao dalje od 20000 km, mi pricamo o probijanju zemljinog jezgra.
    Mozda je Felix taj koji ce doneti apokalipsu, glavom ce preseci zemlju i onda smo svi otisli u k****.
    Lepo rekose Maje da je smak sveta 2012
    Imao cika Zil i Putovanje u srediste zemlje... Hm... Mada, ako opici pod valjanim uglom, pa izrotira celu kuglu (jeste da ce pojebe rad Milutina Milankovica), mozda nas metne na mesto tamo nekog Emirata...

Comment

• Ma bice to sve ok,samo da ga popnu..nego mu se ne da.Covjek ce uci u istoriju

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
        Ma bice to sve ok,samo da ga popnu..nego mu se ne da.Covjek ce uci u istoriju
        Ne samo da ce uci nego ce biti spominjan i proklinjan sve do 21.12.2012
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Baumgartner osacovao pogodno mesto za sletanje...

Comment

• Kada treba danas da skace ?
            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Mislim da je skok odlozen za sutra, a razlog je isti kao i juce - nepogodni vremenski uslovi.

Comment

• Auuu bre. Resident Evil 6, misija u Srbiji.

Ovaj sto kaze: "Jedi go.na i umri" je pobijedio
                Last edited by Drunken Whaler; 10-10-12, 20:29.
                Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Скаче најраније у недељу.
                  Arise, Serbia!
                  You fell asleep long ago,
                  And have lain in the dark.
                  Now wake up
                  And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                    Auuu bre. Resident Evil 6, misija u Srbiji.

Ovaj sto kaze: "Jedi go.na i umri" je pobijedio
                    Nije Srbija vec istocna Evropa, s tim da su te mutacije zombija sada nazivaju J'aavo... sto naravno potice od srpske reci djavo pa eto znaju i srpski!

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                      Nije Srbija vec istocna Evropa, s tim da su te mutacije zombija sada nazivaju J'aavo... sto naravno potice od srpske reci djavo pa eto znaju i srpski!
                      Ne bih ja rekao, bas sam provjeravao i svi pisu da je u Srbiji. Naravno, kao naziv ce uzeti nesto drugo (Edonia).
                      Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Dnevnik jedne devojke:

Nedelja 7. oktobar,

Videla sam Marka oko 14h, ali se čudno
                        ponašao. Bila sam sa drugaricama u šopingu, pa sam mislila da je zbog toga. U kafiću je bila takva gužva, da sam ga zamolila da odemo negde drugo da pričamo. Nije baš obraćao puno pažnje i bio je odsutan u mislima, pa sam ga zamolila da uveče odemo na večeru, pa tamo da pokušam. Za vreme večere Marko nije ličio na sebe. Slabo se smejao i uopšte mi nije poklanjao pažnju, šta god da kažem. U tom trenutku sam shvatila da nešto nije u redu.
                        Odvezao me je kući, pa sam ga pitala da li hoće da ostane sa mnom večeras. Dvoumio se malo, ali je na kraju ipak odlučio da ostane.
                        Pitala sam ga u čemu je problem, ali on je samo klimao glavom i gledao televizor. Nakon 10 minuta ćutanja sam mu rekla da idem da spavam. Zagrlila sam ga i rekla sam mu da ga mnogo volim. Uzdahnuo je malo i blago se
                        nasmejao. Nije me pratio, ali mi se nakon par minuta ipak pridružio.

Bila sam iznenađena da je hteo ipak da vodi ljubav sa mnom. Ali ipak mi je delovao kao da je opet bio odsutan u mislima. U tom trenutku sam počela da sumnjam u sebe i pomislila sam da me je sit i da hoće da me ostavi. Sva uplakana sam zaspala.

Dnevnik jednog muškarca:

Nedelja 7. oktobar,

Zvezda izgubila. Ipak sam pegl'o .. . ;)

Comment

• Comment

• Severina raskinula sa Milanom.

Spoiler
                            Sad prelazi u Inter

Comment

• Linijski sudija zavodi red...

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Working...
                                X