Announcement

Collapse
No announcement yet.

Živeo koMANDAnt (Off Topic)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zenicu je opet jace protreslo, a nas malo, 3-4 sekunde trajalo.
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
        Nisam odavno pohvalio naseg dragog admina Mandusica pa evo da iskoristim ovu priliku,kad ovi u Londonu mogu onakvu manifestaciju da naprave povodom otvaranja OI,mogu i ja da se osvrnem na rad i zasluge naseg divnog admina.Ovih dana ste imali priliku da gledate klubove siroim EX-YU u evropskim takmicenjima i sta je to sto se razlikuje od svih foruma na ovim prostorima...iz svih zemalja ljudi se postuju,nema vrijedjanja i odnosi su odlicni.Naime danas su neki od nas(ukljucujuci i mene nazalost) pomislili i cak javno saopstili nasem adminu da smo mi zasluzni za to sto su odnosi izmedju ljudi odlicni,recimo drugarski ,ali je virtuelni samar bio vrlo jak,nismo vidjeli dalje od svoje samodopadnosti...Mandusic je kao sto i dolikuje jednoj takvoj personi rekao da je to zbog njega,jer je svojom karizmoom i autoritetom,kordinisanjem i brigom,sve to zaustavio na startu i zbog toga se ljudi cijene i postuje,misljenja se uvazavaju itd...da ne zaboravim,zabranio je kako on kaze VULGARISANJE

ZA SVE TI HVALA MANDUSICU!!!
        Ulazimo u novu rundu kvalifikacija a vulgarisanje se i dalje ne nazire.

Otkad sam saznao sta je Mandizam,
        postao sam potpuno drugi organizam.
        sigpic

Comment

• Niko ne zna pretjerati ko nasi navijaci

Comment

• Comment

• Ahahahahahah dajj ne verujem.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaa smiley-laughing014.gif

Comment

• Mandi se ovo nece svidjeti.
                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by EBSCO View Post

Oprostite na dugom postu, malo sam nervozan
                  Dug post , on nervozan , copy/paste ne vjerujem.

Golemo cijeli post si kopirao sa drugog foruma

Originally posted by tata Mumi View Post
                  Mandi se ovo nece svidjeti.
                  Mandusic ce morati reagirati.
                  Last edited by Rossonero; 03-08-12, 13:28.

Comment

• Cemu davati svoj doprinos ovoj temi/ ovom forumu ako nije tvoj licni?!

Comment

• Nemjte spamovati po temi,ovdje to radite.
                      sigpic
                      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Comment

• sigpic
                          Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                          don't support us when we win."

Comment

• ^

http://www.bhsupersport.com/index.ph...e-u-rumunjskoj

Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ramsey Aaron
                              It's true.
                              There's something wrong with me chemically
                              Something wrong with me inherently
                              The wrong mix in the wrong genes
                              I reached the wrong ends by the wrong means
                              It was the wrong plan
                              In the wrong hands
                              With the wrong theory for the wrong man
                              The wrong lies, on the wrong vibes
                              The wrong questions with the wrong replies