Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by manda View PostMamba i ti mumi se drogirate u haustorima,napustenim,a za Wadu ne znam
I sta pricas ovo manda...kakve su ovo nebuloze, de upali klimu, vrucina ti udarila u glavuTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
-
Originally posted by S-Nash View PostTo i jeste razlog zbog kog sam otvorio temu, cak sam to i napisao u uvodnom postu.
Sada ce nam se vratiti JC, pa cemo se masovno prozivatiTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by manda View PostNista ja ne vidim ko je online,kako mi postovi izgledaju,jer sam preko telefona,samo vidim da me svi prozivaju,ali Mandusica necete slomitiTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
To ti je admin,samo brinem o forumu,a ovdje me prozivate,moracu da potvrdim autoritet nekog da kaznim i odstranim iz tima sve dok sam trener(admin),a i kapitensku traku(titulu moda cu mu uzeti) oduzeti,Mambi cu to uraditi,novi kapiten(mod) je mumisigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostTo ti je admin,samo brinem o forumu,a ovdje me prozivate,moracu da potvrdim autoritet nekog da kaznim i odstranim iz tima sve dok sam trener(admin),a i kapitensku traku(titulu moda cu mu uzeti) oduzeti,Mambi cu to uraditi,novi kapiten(mod) je mumiTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostE,a stvarno ljudi,kada nam se vraca Dzoel,zna li neko?Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment