Announcement

Collapse
No announcement yet.

Živeo koMANDAnt (Off Topic)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by AleksandarD View Post
    Zasto neko ne pusti LBJmvpFORlife da bude admin kada mu je to najveci cilj u zivotu? Da ima tih nekih postova i lajkova najvise, ne razumem se u forume al vidim da je decaku bas stalo.

Suvise cima nesto druge forumase
    Hvala ti na briznosti i na prijedlogu,ali nema potrebe da se ti brines o tome
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Naravno, ima tu neko ciji je to posao, pozz

Comment

• Originally posted by AleksandarD View Post
        Zasto neko ne pusti LBJmvpFORlife da bude admin kada mu je to najveci cilj u zivotu? Da ima tih nekih postova i lajkova najvise, ne razumem se u forume al vidim da je decaku bas stalo.

Suvise cima nesto druge forumase
        A ti si poucen iskustvom pozeleo da se okomim i na tebe Blah, ti nisi zanimljiv, next!

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
          Objasni ti sta je jasno, to mi objasni, i ja te ne provociram niti te vredjam, ni tebe ni Olju samo kazem da ste smaraci teski sto i jeste tacno. Prosto iz vasih postova izbija neka muka, neka dosada, ja onda kao gradjanin i forumas zabrinut za duh i dobrobit zajednice moram da reagujem.
          Ooo ljubavi moja... verovatno zato što sam smarač i dosadna davao si mi one lajkove (tu i tamo) i reputacije.... Prestani sa tim egzibicionizmom... ne priliči ti više...

A druže SM... džabe se trudiš.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Ooo ljubavi moja... verovatno zato što sam smarač i dosadna davao si mi one lajkove (tu i tamo) i reputacije.... Prestani sa tim egzibicionizmom... ne priliči ti više...

A druže SM... džabe se trudiš.
            Nekad se ponesto da i sarkasticno, iako si smarac pametna si za toliko da shvatis kada te provoricam... Ili ne? Sledeci put cu da napomenem.

Comment

• E kad je doslo vreme da ti nekome kazes da je smarac,daleko smo dogurali kao vrsta...
              Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Ljubavi, provociram i ja tebe... uf, kakav smo mi spoj... brrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                Nije to bilo sarkastično... zbog same vrste postova, nemoj da se pereš sada... kasno je..
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by AcaDjilkos View Post
                    E kad je doslo vreme da ti nekome kazes da je smarac,daleko smo dogurali kao vrsta...

To je taj komentar koji sam cekao, sahrani me Rekoh ti vec danas, procesor mi se uspori kad treba da ti odgovorim, nece da radi.

@ Olja vec ti rekoh, bolje da se pridruzim defektnoj grupi gradjana poznatijoj kao gej zajednica nego da tebe nazivam ljubavi. Ionako ti je odgovor na sve ljubavi ovo ljubavi ono, koji tuzan nedostatak kreativnosti.

Udruzite se vas dvoje mozda napisete interesantan post. Danas, sutra, trudite se. Ja cu da pohvalim napredak, nisam ja nerealan, hocu da nagradim kad se neko trudi.

Comment

• A ti si bas uspeo nekoga da pokopas klinackom pricom o lajkovanju postova...

sada vredja i gej zajednicu...
                      Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Originally posted by AcaDjilkos View Post
                        A ti si bas uspeo nekoga da pokopas klinackom pricom o lajkovanju postova...

sada vredja i gej zajednicu...
                        Izvini sto te uvredih A nisam? Pa pogledaj sliku, ti samo lajkujes a tebi niko

Comment

• Novi igrac Dortmunda od sledece sezone.
                          Finansijski detalji ugovora nisu saopsteni.

Comment

• Dzaba si okacio ovo Maricu, od svega na slici samo razumijem: Arjen Robben. Njemacki mi je poznat koliko i indijski...
                            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Sta tu treba da se razume sem toga?

Nosi dres Borusije, za mene to znaci da je sa njima potpisao ugovor koji ce nastupiti na leto.

Dobrodosao, Arjene!!!
                              Last edited by Ricma; 16-04-12, 20:43.

Comment

• Ovog Marica treba baciti lavovima kako samo dezinformise i troluje siroku narodnu masu
                                sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Working...
                                X