Originally posted by AleksandarD
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by AleksandarD View PostZasto neko ne pusti LBJmvpFORlife da bude admin kada mu je to najveci cilj u zivotu? Da ima tih nekih postova i lajkova najvise, ne razumem se u forume al vidim da je decaku bas stalo.
Suvise cima nesto druge forumase
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostObjasni ti sta je jasno, to mi objasni, i ja te ne provociram niti te vredjam, ni tebe ni Olju samo kazem da ste smaraci teski sto i jeste tacno. Prosto iz vasih postova izbija neka muka, neka dosada, ja onda kao gradjanin i forumas zabrinut za duh i dobrobit zajednice moram da reagujem.
A druže SM... džabe se trudiš.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostOoo ljubavi moja... verovatno zato što sam smarač i dosadna davao si mi one lajkove (tu i tamo) i reputacije.... Prestani sa tim egzibicionizmom... ne priliči ti više...
A druže SM... džabe se trudiš.
Comment
-
Ljubavi, provociram i ja tebe... uf, kakav smo mi spoj... brrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nije to bilo sarkastično... zbog same vrste postova, nemoj da se pereš sada... kasno je..sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by AcaDjilkos View PostE kad je doslo vreme da ti nekome kazes da je smarac,daleko smo dogurali kao vrsta...
To je taj komentar koji sam cekao, sahrani me Rekoh ti vec danas, procesor mi se uspori kad treba da ti odgovorim, nece da radi.
@ Olja vec ti rekoh, bolje da se pridruzim defektnoj grupi gradjana poznatijoj kao gej zajednica nego da tebe nazivam ljubavi. Ionako ti je odgovor na sve ljubavi ovo ljubavi ono, koji tuzan nedostatak kreativnosti.
Udruzite se vas dvoje mozda napisete interesantan post. Danas, sutra, trudite se. Ja cu da pohvalim napredak, nisam ja nerealan, hocu da nagradim kad se neko trudi.
Comment
-
Dzaba si okacio ovo Maricu, od svega na slici samo razumijem: Arjen Robben. Njemacki mi je poznat koliko i indijski...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment