Ja bih ti objasnio ali ne znam kako. Komplikovano je to.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
-
Mene jos puca euforija...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
safatala ti mene
sjednom prilikom
a ima ti otog morbit i tries godina
i
desam ono stao
aha
daklen
safatala timene
upala bele džigerice
kadli
dafatila tise toga tu neka dotorka
oće dispomogne telabi dizleči
i leči i leči i leči
aona bila nešta mlado trtošno
i
uspe tiona nekako
a da nije uspela ondak
meni biti danas bilo mnogo lakše
neg ovako sanjom
toes
umenemi mojom dotokom
gospojom ženom ai sumprugom
et
nemadok siroma sportske sreće
satu medecinsku bramšu
lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici
Comment
-
Ne bih bio u kozi onoga koji nije lajkovao. Sve ostale na kolac!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by danijelkr View PostZar se samo ovoliko ljudi obradovalo povratku naseg koMANDAnta?
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Samo 47 ili 48 lajkova,to je bio neki minimum minumuma koji sam ocekivao.Svaki dan nas je oko 200 na forumu znaci svega 25% se istinski obradovalo povratku najveceg.Ne znam sta ovih ostalih 75% misli,da je ovaj forum nastao sam od sebe,da sa nama niko ne kordinise,ali njima na dusu.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment