Announcement

Collapse
No announcement yet.

Živeo koMANDAnt (Off Topic)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Samo on je tek sinoc skontao potpis, a ja ga vec nosim jedno deset dana.
    Do sada mi se nije zalio.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
      Samo on je tek sinoc skontao potpis, a ja ga vec nosim jedno deset dana.
      Do sada mi se nije zalio.
      Imam pametnija posla nego gledati tvoje potpise.

P.S.

Sada imas divan potpis :
      [COLOR="#0000FF"][SIZE=2]
      Last edited by Black Mamba 24; 14-01-12, 15:36.
      sigpic

Comment

• Zahvali se mandi, on mi je skinuo potpis.
        Posle sam se na kratko ulogovao, kako bih to prepravio.

Comment

• http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=573883

svaka cast!
          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Ovo si slobodno mogao staviti u neku ozbiljniju temu.

Ciro zna malo biti senzacionalan, ali ovo je na mjestu.

Comment

• Originally posted by danijelkr View Post
              Ovo si slobodno mogao staviti u neku ozbiljniju temu.

Ciro zna malo biti senzacionalan, ali ovo je na mjestu.
              hteo sam, al nisam znao gde. videcu da napisem tekst o miljanjicu i njegovom delu jer on to apsolutno zasluzuje, a koliko sam video i primetio njegova smrt nije ni pomenuta na ovom forumu. Legenda

Comment

• Jeste NebojsaNS http://www.sportklub.info/forum/thre...l=1#post679245

Slobodno napisi i postavi ga u jednu od tema fudbalskog pdf-a (Opsta fudbalska diskusija, reprezentacija Srbije ili sve vijesti bez komentarisanja).

Comment

• ok,verovatno cu do ponedeljka napisati

Comment

• citat:

bomba prelaznog roka

stanojevic u teleoptiku

kako saznaje nas lis iz nama dobro pouzdatih izvora bivsi trener naseg najvoljenijeg sportskog drustva prihvatijo je ponudu teleopticara
                    ijako seje dvoumijo troumijo izmedju milicijonara bezanije zete iz golubovaca banata i kulskoga hajduka zhvaljujuci hitronogoj intervenciji nasih proslavljetih menadzera ljajija ramadanija vokrija ai sadriju se tu isto nesta smucao
                    stanojevic je na ogromno zadovoljstvo svih 107 nasih vernih navijaca tezeve gubara odabrao teleoptiku

uskoro opsirnije...

lutajući reporter tuta bugarin
                    nežno šapće sneguljici
                    dok patuljci ruju
                    u rudnici

Comment

• Novi trener Teleoptika Stanojevic : HOCU SOPOT U KUPU U SLEDECE SEZONE !
                      Stanojevicu je ipak Samrok dosao glave, gde je pokazao da nije trener za Evropu, a Partizan ima vise ciljeve, te ga je to uz nepromisljene izjave kostalo zasluzenog otkaza i prebacivanja u Teleoptik. Na njegovo mesto je dosao trener koji bi imao osvojenu Ligu sampiona, da se Teri nije okliznuo pri izvodjenju penala. Medjutim kako nas list nezvanicno saznaje, trener Crvene Zvezde Robert Prosinecki ce biti prebacen u Sopot jer je postao jedini trener na ovim prostorima koji nikada nije promenio formaciju, vec je samo bezidejno zeleo da mu se tim dodaje i vraca loptu unazad, kako je rekao, tada je miran i siguran da nece primiti gol. Takodje je usao u istoriju kao jedini trener koji je uspeo sa Crvenom Zvezdom da protiv prvih pet ekipa u ligi sakupi citava 2 boda. Kako saznajemo Prosinecki je prebacen u Sopot gde ce za platu od 180 evra mesecno obavljati funkciju trenera, te ce kao bonus za ulazak u prvih pet dobiti peceno prase, malo ajvara, boks malbora, sopsku salatu i vaucere za gorivo. Prosinecki je bio nedostupan za komentar do zatvaranja ovog lista jer je u Barseloni gde sa Gvardiolom pregovora oko prelaska Busketsa i Sancheza u Sopot. Pozvali smo i trenera Stanojevica povodom ovih spekulacija, javio nam se i kratko rekao. " Tacno je, nastavljam karijeru u Teleoptiku, nisam ispunio kriterijume Partizana. Cuo sam i za prelazak Robija u Sopot, i voleo bih da se sledece godine sastanemo u kupu, da ga dobijem u prvoj utakmici 2:0, a u sledecoj nek bude 1:0 za njih, pa da se posle zarakijamo u lokalnoj birtiji "Kod Miska"-uz osmeh je porucio Stanojevic.
                      Cuj prvi maj

Comment

• al
                        nece samo natome dostane
                        enoi gubari
                        sve poskidaše
                        i bjeku ikrla i stajona
                        a menjau i podparola
                        al necedu koji je dobar
                        jar nikako dase setu ekonoma
                        onog šta je švercovo one sfetleće rakete da gubari gadjaju nasumice po severu pa ubili momka

njega su sigurno metili u grupu sa dobrima toes ekonoma
                        ćure zeka nadj ion
                        oni ostaju

nežno šapće sneguljici
                        dok patuljci ruju
                        u rudnici

Comment

• Originally posted by asprilja View Post
                          Medjutim kako nas list nezvanicno saznaje, trener Crvene Zvezde Robert Prosinecki ce biti prebacen u Sopot...

e
                          nemore robi u sopot
                          jar nema odgovarajuce licence
                          to more samo akoje kakvi drzavni projekat sfilijalu
                          koštoje onomad jokanovic mogo dase rengictruje ibez licne karte akamoli licence
                          al
                          kad je u pitanju zvezda
                          ondak zakon se mora poštovati nema tu labavo
                          paim onda kao mal progledadu kroz prste da vidu kakoje tole tole rantan

nežno šapće sneguljici
                          dok patuljci ruju
                          u rudnici

Comment

• Stanojevic- SRDJAN MULCAN JE BUDUCNOST EVROPSKOG FUDBALA

Teleoptik je danas imao prvu probu pred pocetak drugog dela sezone, odigrali su u Velikoj Mostanici protiv istoimene ekipe prijateljsku utakmicu, u kojoj su slavili sa 0:4. Dvostruki strelac bio je osamnaestogodisnji napadac Teleoptika Srdjan Mulcan, koji je od trenera Stanojevica dobio porciju cevapa.

Stanojevic : Jeo sam cevape u kafani " Planina" i prilazi mi Mulcan i kaze : " Jaoooo treneru kako mi se svidjaju ovi cevapi ". Rekao sam mu ako das dva komada Mostanici, tvoji su. Verujte mi kada je isao 1 na 1 na golmana kod trecek pogotka, razmisljao sam da li bi bilo dobro da ga promasi- uz osmeh je konstatovao Stanojevic. Naravno, ispostovao sam dogovor i posle utakmice smo otisli u "Planinu" i narucio sam mu deset cevapa u lepinji.

Prosinecki- MISLIM DA CU USPETI DA DOGOVORIM SA GVARDIOLOM DA MI DA SANCHEZA !!!

Robert Prosinecki je izgleda iskoristio dugogodisnje prijateljstvo sa trenerom Barselone i kako nas list nezvanicno saznaje uspeo je da dogovori prelazak Sanceza u Sopot ! Sancez bi trebao da potpise trogodisnji ugovor sa Sopotom, gde ce po ceni od 240 evra mesecno plus domaca sljivovica za svaki pogodak i pljeskavica " Kod Radojka" za svaku asistenciju, predvoditi tim Sopota. Sanchez ce sigurno biti jedno od najzvucnijih, ako ne i najzvucnije ime koje je igralo u Beogradskoj zonskoj ligi i sigurno da ce biti od pomoci Robijev pulenima da dodju sa sedme na tu zeljenu petu poziciju i tako obezbede veliku obecanu zurku " Kod Gavrana" na kraju sezone. On bi trebao sa Diegom Tristanom da cini okosnicu Sopota. Prosinecki je i dalje nedostupan za komentar ali nam je Vladan Lukic indirektno potvrdio nasu pricu.
                            Lukic : Strpite se jos malo, niste daleko od istine. Lukic je naravno morao i da se dotakne teme Tomislava Karadzica, tvrdeci da on licno obustavlja transfer Cavija u Zvezdu. " Mi smo prakticno sve dogovorili sa Cavijem, ostalo je samo neke sitnice da se realizuju, medjutim preko noci je doslo do promene plana, ispao je neki problem oko registracije, sumnjam da to dolazi iz Karadziceve kuhinje. Lukic se tu nije zaustavio vec je direktno optuzio Karadzica da je na utakmici Marinkova Bara- Sopot namestio svoje sudije koje su za 3 jelena od pola litre imale zadatak da sviraju 2 penala za domacina. Podsetimo utakmica je zavrsena 2:1 (1:0) 15' Miljenovic (pen.) 1:0 , 64' Diego Tristan 1:1 , 89 ' 2:1 Brdjanin (pen.)...
                            Svi su videli sta se desavalo u Marinkovoj Bari, znamo iz cije kuhinje to dolazi. Treba nam Kalcopoli-kratko je izjavio Lukic
                            Pozvali smo i Tomislava Karadzica povodom ovih optuzbi koji je kratko izjavio " Na putu sam, odrzacu konferenciju kad se vratim, procitao sam izjave gospodina Lukica i ne znam sto toliko pominje moju kuhinju, da li zato sto jedem kavijar i mnogo lepe morske specijalitete dok on krka deset s lukom u lokalnoj kafani " - uz xexexexe je izjavio gospodin Karadzic.
                            Cuj prvi maj

Comment

• Izgleda da su iz Doboja RASNI ljudi!

http://www.sportal.rs/news.php?news=66360
                              IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                              ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                              C'E SOLO L'INTER

Comment

• Takav ti je Doboj,ako nije najbolji na svijetu u necemu,niko ga ne prizna xD
                                sigpic
                                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Working...
                                X