Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ccc, vidi ovog Gangrene, kakva sponzorusa.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostTišina ti možda te usvojimo ako budeš bio dobar auto dobijaš nedeljom posle podneTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostTišina ti možda te usvojimo ako budeš bio dobar auto dobijaš nedeljom posle podnesigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostNemoj ti da mi diraš Wadu dobar je on
Jesu i tebe Wada i Pajo okrenuli protiv mene Gangy?Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Mumi nepokolebljiv sam ti ja
@Wade od mene jedan valjda će Olja da ti da još koji ako ne bude dala ti reci da sam ja bolji roditelje ima da padne na to garantovanoLast edited by Lord Gangarić; 22-11-11, 16:27.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostOženi me kuvaću,peglaću,čistiću kuću al hoću Citroena 2 dana nedeljnosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Zašto da ga prodaš?
Da bi kupio Xaru?!
Ali ja vooooolim fudbal i voooolim da komentarišem, analiziram, ćaskam o njemu, sve ono što manjina isfrustriranih i nemoćnih momaka ovde mrzi, a koliko znam navijamo i za različite..... znači razlika milion....sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostMogu ja biti kum?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Kako ljubav (Xara) ne poznaje granice...
Preko svega bi prešao, mislim tih navijačkih razlika, samo da je voziš jednom nedeljno...Hmmmm...ali šta sada sa onim usvojenicima?
Pa kum, pa stari svat...svi bi oni Xaru, a kako ću ja na posao...?
GSP-om?sigpic
Comment
Comment