Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
-
Originally posted by Krle View PostMislim da je i voditeljka rešilaTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Novosadske bitnage javite mi se preko privatne poruke ako hocete da idete na party u subotu Javite se da vam objasnim o cemu se radi i tako to... Ja sam u organizaciji
Ako se niko ne javi uvredicu se i onda cu vas naci preko emaila i zagorcati vam zivot, mozda i nekoga masakriram jer vase odbijanje moze ostaviti velike psiholoske posledice na meneThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostNovosadske bitnage javite mi se preko privatne poruke ako hocete da idete na party u subotu Javite se da vam objasnim o cemu se radi i tako to... Ja sam u organizaciji
Ako se niko ne javi uvredicu se i onda cu vas naci preko emaila i zagorcati vam zivot, mozda i nekoga masakriram jer vase odbijanje moze ostaviti velike psiholoske posledice na menesigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostJa sam u Subotici za vikend, brat me vodi kod jedne, ne mogu nikako.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Indigo batice, sporan si mi totalno, nista od toga...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ovaj Wade me je razocarao zar ja da ti budem sporanThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Dogovoricemo se brate, zavisi kakve pratilje povedes...
A, Maric ima problema sa zakonom, ne sme da konzumira alkohol, jedno pivo i gotov je.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Sto se tice pratilja povedi drugaricu samo i to ti je dosta a ovako ce biti devojaka koliko hoces...
A Maric nece ni da se javi ccccc bice i bezalkoholno pivo za njega neka ne brineThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Drugaricu? Hmm, ne znam koliko mi je to pametno..sigpic
Comment
-
Necu je ni pipnuti, imas moju rec!There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostSto se tice pratilja povedi drugaricu samo i to ti je dosta a ovako ce biti devojaka koliko hoces...
A Maric nece ni da se javi ccccc bice i bezalkoholno pivo za njega neka ne brine
Za Marica cokoladno mlijeko da si nabavio!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostNecu je ni pipnuti, imas moju rec!sigpic
Comment
Comment