Originally posted by Uroš
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Originally posted by Uroš View PostE da sam ovako LoloSmiljanisao AneCakić po Riveru i Fristajleru, sad bih imao na instagramu 70K.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Bici, ti si jebeni genije, majke mi. Pa biznis ćemo napraviti ludače jedan genijalni. Ceo Bg i pola Srbije muče bubarusi, a ti idioti ne znaju marketing da prave. Pravi instagram, izguraćemo do 100k za mesec dana, ostalo je istorija. Postaćemo članovi Ekološke stranke a kada udjemo u EU bićemo glavni za ekološke politike antibubarusi odbor pri Evropskom parlamentu. Totalno ćemo promeniti pogled na Buba ruse i skrenuti pažnju sa Izraela i Bliskog istoka na prave neprijatelje ovog sveta - bubaruse. Oni upravljaju svime, oni sve kontrolišu.
Borićemo se za pravi prevod na engleski RussianBugs da bude, da dobijemo donaciju od 3 milijarde $ iz Pentanoga.Last edited by Cassius Clay; 06-09-18, 18:22.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostBici, ti si jebeni genije, majke mi. Pa biznis ćemo napraviti ludače jedan genijalni. Ceo Bg i pola Srbije muče bubarusi, a ti idioti ne znaju marketing da prave. Pravi instagram, izguraćemo do 100k za mesec dana, ostalo je istorija. Postaćemo članovi Ekološke stranke a kada udjemo u EU bićemo glavni za ekološke politike antibubarusi odbor pri Evropskom parlamentu. Totalno ćemo promeniti pogled na Buba ruse i skrenuti pažnju sa Izraela i Bliskog istoka na prave neprijatelje ovog sveta - bubaruse. Oni upravljaju svime, oni sve kontrolišu.
Borićemo se za pravi prevod na engleski RussianBugs da bude, da dobijemo donaciju od 3 milijarde $ iz Pentanoga.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Borićemo se, biznis je biznis.
Koliko vas je čulo za ovog čoveka?
https://www.mozzartsport.com/fudbal/...ijalnog/198185
Ja nisam do pre godinu, dve a mislio sam da sve znam. A vidiš ne znam, ni sada ni tada.
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostNeverovatno kako pojedinci daju sebi za pravo da pljuju vrhunske, uspešne i ostvarene sportiste.
Šta će im u životu da ih kecaju napredne bitange, bilo njih, bilo njihove najmilije.
Ti momci su profesionalci od svoje 17. godine, pitaj Boga koliko porodica izdržavaju u ovim teškim vremenima i sad će oni kao da promene naciju koja većinski glasa za onu budalu.
Dođeš, odradiš i bežiš što dalje.
Od 1920. naša reprezentacija igra utakmice, a Branislav Ivanović je taj elitni reprezentativac koji drži rekord u istoriji dugoj skoro jednu stotinu godina.
Sem što je rekorder i beskompromisni defanzivac on je jedno vreme bio jedan od naših najefikasnijih igrača.
Dostignuća u Čelziju ga pozicioniraju na nedodirljivo prvo mesto njegove i mnogih drugih generacija. Brojne Premijer lige, dva legendarna gola na Enfildu, antologijski gol u Amsterdamu koji je značio trofej.
Šta reći o Branislavu Ivanoviću kada se zna da je nosio kapitensku traku u Chelseaju pored takvih legendi kao što su John Terry, Frank Lampard ili Didier Drogba.
Branislav Ivanović, jedna od najvećih legendi u istoriji našeg fudbala.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć TapatokaLast edited by La Jugoslavia; 06-09-18, 23:04.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Po nekim najavama b92 i Novosti Rajković će biti na golu večeras.
Ne postoji apsolutno ni jedan razlog da jedan tako loš golman brani za bilo koju reprezentaciju, a pogotovo on nema šta da traži na golu naše reprezentacije pored Vladimira Stojkovića i Marka Dmitrovića.
Očigledno je u pitanju igrač koga guraju menadžeri, samo bi idiot jednom takvom amateru poverio tako odgovorno mesto u reprezentaciji kao što je mesto golmana.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć TapatokaC'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostPo nekim najavama b92 i Novosti Rajković će biti na golu večeras.
Ne postoji apsolutno ni jedan razlog da jedan tako loš golman brani za bilo koju reprezentaciju, a pogotovo on nema šta da traži na golu naše reprezentacije pored Vladimira Stojkovića i Marka Dmitrovića.
Očigledno je u pitanju igrač koga guraju menadžeri, samo bi idiot jednom takvom amateru poverio tako odgovorno mesto u reprezentaciji kao što je mesto golmana.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Rajkovic svetski sampion amater, idi bestraga coveceThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment