Originally posted by z0La
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by z0La View PostA ja uopšte kako ti ne dolaziš do tih zaključaka. Hoćeš da mi kažeš da je dovoljno imati u napadu Tadića-Mitrovića-Kostića? Dovoljno za odlazak na SP, da ne pričam o samom SP-u?
Ti kao da ne shvatas da su to i dalje bekovi. Da igramo 4-3-3 sa Rukavinom, ti bi rekao, ne Rukavima, bolje Andrija Zivkovic da igra desnog beka.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostNaravno da ne. Al ako cu da biram izmedju krilnog napadaca i beka, ko ce mi igrati beka, mislim da je izbor prilicno jasan.
Ti kao da ne shvatas da su to i dalje bekovi. Da igramo 4-3-3 sa Rukavinom, ti bi rekao, ne Rukavima, bolje Andrija Zivkovic da igra desnog beka.
Normalno da ne bi. 3-4-3 i 4-3-3 su nebo i zemlja i ne mogu da se porede.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by bici View PostNaravno da ne. Al ako cu da biram izmedju krilnog napadaca i beka, ko ce mi igrati beka, mislim da je izbor prilicno jasan.
Ti kao da ne shvatas da su to i dalje bekovi. Da igramo 4-3-3 sa Rukavinom, ti bi rekao, ne Rukavima, bolje Andrija Zivkovic da igra desnog beka.
Što Konte ne igra sa Aspilikuetom po desnoj strani? Da Mozes nije možda igrao beka ceo život?
Da li su Darko Lazović i Laxalt bekovi?
Ne znam otkud toliki strah i ziheraško razmišljanje.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostPa kad ti igraju MAtić i Luka u sredini onda sme čovek da stavi ofanzivnije bekove, to i Konte radi, stavi ova dva traktora unutra da oru i sa strane ove da napadaju.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostShvatam ja sve ali ti ne shvataš. Večeras, protiv ovake ekipe Gruzije umesto npr Obradovića, mislim da bi mnogo bolje legao Marković kao krilni bek. Što ne znači da bi rekao aj da ga ubacimo i protiv npr. Velsa. Večeras se od bekova zahtevalo mnogo više ofanzivnih nego defanzivnih zadataka. U nekoj drugoj utakmici će biti drugačije i normalno da ću izabrati beka. Ja pričam o večeras i takvim utakmicama, a ne stalno.
Normalno da ne bi. 3-4-3 i 4-3-3 su nebo i zemlja i ne mogu da se porede.
Druga stvar, 3-4-3, bekovi, wing bekovi, wide midfilderi, nazovi ih kako hoces, primarno brane gol. Jesu ofanzivniji i utrcavanja su im frekventnija i cesto direktnija nego li kod bekova u flat cetvorci, ali i dalje je primar odbrana. Sad ti mozes da vrtis neku svoju pricu o ovome do prekosutra, al eto ti pogledaj kad su Mou i Poketino igrali 3-4-3. Jesu im krila igrala wing bekove ili igraci koji su im igrali bekove u flat cetvorci?
Ja se slazem da bi nam dobro doslo da imamo bekove koji probijaju. Ali ih nemamo. Jebeni Markec umesto Rukavine? Ne. Ne. Ne. Boze, ne.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Rukavina ispade Cafu licnoThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostRukavina ispade Cafu licno
Ustvari, tu su negde, skoro pa isti, Rukavina(30) i Kafu(50), kolju se za mesto, mada Kafu drzi prednost iako ima 50.Last edited by bici; 24-03-17, 23:04.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostNe shvatas. Prvo, Muslin je dosao da pobedi, jebe se njemu da dominira protiv Gruzije. Druga stvar, apsolutno je nebitno dal cemo dominirati protiv neke krs ekipe i igrati ofanzivnije, jer to necemo moci da radimo na SP-u sigurno. Tako da cela ta tvoj kamikaze teorija Nema poentu.
Druga stvar, 3-4-3, bekovi, wing bekovi, wide midfilderi, nazovi ih kako hoces, primarno brane gol. Jesu ofanzivniji i utrcavanja su im frekventnija i cesto direktnija nego li kod bekova u flat cetvorci, ali i dalje je primar odbrana. Sad ti mozes da vrtis neku svoju pricu o ovome do prekosutra, al eto ti pogledaj kad su Mou i Poketino igrali 3-4-3. Jesu im krila igrala wing bekove ili igraci koji su im igrali bekove u flat cetvorci?
Ja se slazem da bi nam dobro doslo da imamo bekove koji probijaju. Ali ih nemamo. Jebeni Markec umesto Rukavine? Ne. Ne. Ne. Boze, ne.
Pa ja se slažem da bi trebalo bekovi tu da igraju ali pošto mi nemamo bekove, bar neke ofanzivnije, može da se proba sa nekim standardnim krilnim igračem. I to ne u svakoj utakmici, nego u nekoj gde znaš da će protivnik da igra bunker i gde su 3 štopera i 2 DM-a dovoljna da pokriju. Samim tim što će protivnik tebi da prepusti loptu i igra na neke kontre, taj bek gubi tu "primarno" defanzivnu ulogu jer će 80% napadati a 20% braniti.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Kolarov je oduvek bio ofanzivan bek kojem formacije sa tri igraca pozadi daleko vise odgovaraju ova formacija nego klasicna sa 4 pozadi gde ce njegova letargicnost i nezainteresovanost vise da dodje do izrazaja.Rukavinu mora sto pre da se preseli na klupu i nadam se da ce to da se desi vec u septembru posto kapiram da u junu manje-vise nece biti promena u odnosu na jucerasnji mec.I za mene je jedna od vecih misterija kako Lazovic ne dobija poziv, svakakao najmanje zasluzuje da bude rezerva.
Comment
-
Oh dobri Zola, kako komentarises jucerasnju partiju Belgije i Grcke sa Martinezom fetisarom koji je gurnuo Cadlija i Karaska na pozicije wing bekova. I kakvo je tvoje misljenje o Belgijancima koji su uz pomoc crvenog za grke i individualnog kvaliteta Lukakua, jedva dosli do boda u Belgiji? I mislis li da je Cadli wing bek mogao malo bolje da reaguje kod primljenog gola kada je Tacsidis skoro pa neometano poslao loptu Mitrogluu?
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Bejl i kasapin Teljor ne dolaze u Beograd zbog kartona. Vels bez Bejla ne moze da nam svirne gol. Koliko god da je muslinova odbrana ''neartikulisana'' velsanima ce biti jako tesko da nam ga bocnu. Ako se otvore tu tek ocekujem da im zavucemo bar 3 komada uz bar 5 kartona velsana. Ocekujem cvrstu bunkericu velsana u Beogradu a samim tim nasa odbrana ce biti manje uposljena (bogu hvala) a napad po sredini ''od nogu do nogu'' funkcionise kako treba. Ako smem da prognoziram ovako rano bice bar 1-0 za nas ili u najgorem slucaju 0-0. Jako lepa sansa za ove momke da odu u Rusiju. Smanjiti velsanima broj kornera koliko god je to moguce a gol cemo dati u 90 minuta na ''Mari'' bar jedan sigurno. Bice to ok do kraja. Lepa grupa, lepo se sve otvorilo.Last edited by Chiwwi; 26-03-17, 18:27.
Comment
-
Originally posted by bici View PostOh dobri Zola, kako komentarises jucerasnju partiju Belgije i Grcke sa Martinezom fetisarom koji je gurnuo Cadlija i Karaska na pozicije wing bekova. I kakvo je tvoje misljenje o Belgijancima koji su uz pomoc crvenog za grke i individualnog kvaliteta Lukakua, jedva dosli do boda u Belgiji? I mislis li da je Cadli wing bek mogao malo bolje da reaguje kod primljenog gola kada je Tacsidis skoro pa neometano poslao loptu Mitrogluu?
sigpic
Comment
-
Gledao sam Milenkovica u poslednja dva meseca, mozda i moze vec od septembra da bude starter u A repki.Dugo ovakvu klasu od stopera nisam video u ligi, jos od Stefana Savica mada za njega sam tada i znao da je imao nespesnu probu u Arsenalu.Nastasic nije odigrao nijedan seniorski mec u Superligi.
Malo sam ga potcenio.Cini mi se da od svih njegovih kolega iz mlade reprezentacije, uzevsi u obzir vise faktora ima najvece sanse da prvi od njih postane starter kod Muslina.
Comment
Comment