Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reprezentacija Srbije u fudbalu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Odlican rezultat s obzirom da smo imali dva igrace manje i sto je sudijska trojka tokom veceg dela meca jela govna sa faulovima.

    Sumnjalo se u pogresnog Mitrovica.

    Comment


    • Posle ove utakmice sve je jasno kao dan.

      Stojke treba da ostane prvi golman.

      Fale nam dva štopera, Bane to ne može da igra, treba ga staviti po desnoj strani umesto Rukavine, ne znam što Bastu niko ne spominje. Mitrovića neću ni komentarisati. Maksimović može biti jedan, a drugi ne znam ko. Ovaj Jagoš Vuković je Kanavaro za Mitrovića.

      Matić na sredini je krucijalan, cenim da će Milivojević ispasti jer je ovaj Fejsa za klasu bolji igrač u odbrambenim zadacima. Radoja je izmislio fudbal i za Milivojevića i za Gudelja, čovek igra najjaču ligu na svetu, a ovi rekreativno u Grčkoj i Holandiji. Treba polako uvoditi Milinkovića i Grujića.

      Ako se igra ova formacija sa dva plejmejkera, polu krila, nema ravnoteže sa obe strane, Tadić kreira sa desne, ali Kostić nije taj tip igrača, on je klasično krilo, dribler, prodoran, ova formacija mu ne leži, tu treba da igra mastor Aca Katai, tako da bi mi sa dva igrača ponikla u Vojvodini imali kreaciju i sa leve i sa desne strane.

      U špicu nam ne treba Mitar, slab je na lopti, nije gol igrač, potpuno je beskoristan, dese se i ovakve večeri, ali mislim da je svima jasno da se ovo ne može njemu uskoro ponoviti. Osim golova sve je pogrešno uradio, upropastio nekoliko izglednih napada, gubio lopte. Ako već treba neko da igra ko isto ne zna sa loptom, neka bar igra Lazar Marković, on bi se ubacivao iza leđa odbrani i pravio dar mar pored ova dva majstora iza njega, naroćito kada bi nas protivnik napao. Možda bi mogao da proba i sa Kostićem, mada bih ja na tom mestu najradije video Ljajića.

      Preživeli smo tri utakmice bez Matića i sa Mitrovićem na štoperu, tako da je sad budućnost malo svetlija nego što je bila pre nedelju dana.
      Last edited by goku; 09-10-16, 22:11.

      Comment


      • Comment


        • Originally posted by Chiwwi View Post
          Dobro je. Malo ostaje zal sto su primili pocetnicka OBA gola, narocito drugi. Sto se napada tice-klasika. Obavezno tresnemo neku gredu ili protivnickog golmana sa pet metara tako da se to dalo ocekivati, navikli smo. Ono sto mi se svidelo je s obzirom na kvalitet koji nemamo i teren koji nemamo je kreacija a narocito me iznenadilo Muslinovo resenje protiv bunkera.. Musli samo tako nastavi.. .. Odbrana nije bila losa vec je bila NULA i tu nisam pametan sta treba raditi i nek im bog da srece jer pameti nemaju.. Jako je dobra stvar sto igraju sledecu protiv Moldavije i tu mislim da ce ih nabusiti nasi sa 2,3 gola razlike sto je dobro da im se vrati vera u pobedu jer se vidi da ne veruju da mogu da pobede nekog s obzirom da su se pogubili kao muve bez glave nakon vodstva ali ujedno i ohrabruje zelja koju imaju jer su bas bili u grcu. Moglo je to da se zavrsi skroz drugacije treba podsetiti da smo primili debilni gol na samom pocetku i da smo imali finu kontricu nakon vodstva pa i ona preckica takodje kao i Banetovo sutersko vece i da je bilo srece a ne nesrece bilo bi ovo 3:1 za nas i sad bi se druga pesma pevala. Zato mi se i svidja ovako kako je ispalo cisto da oni sami vide koliko ne znaju da igraju ODBRANU a i Napad(Spicevi) i da treba da se malo srede s glavama. Za Moldaviju ne brinem nimalo a ne verujem ni da ce nam Austrija uzeti vise od boda sto je za ove nase pozrtvovane telice i vise nego pozitivno za pocetak. Sve u svemu mi se svidja njihova zelja i treba im dati podrsku. Novi Sad je idealno resenje za njih. Musli takodje ima moju podrsku.. Napred Splavari i zacepite usta svim zlim jezicima!!!
          Da se citiram nakon meca sa Ircima i da dodam jos nesto.

          Kolarov ce nedostajati protiv Velsa ali je mnogo bitnije sto ce biti tu za Gruziju jer protiv takvih ekipa narocito u gostima je presudan kvalitet(rutina) dok za Vels ce faliti ali ne i biti nezamenljiv jer je ipak on ofanzivni bek a protiv Velsa ce nam trebati dva defanzivna beka(jos bolje ako su u formi da trce 90 minuta jer muslijeva filozovija i postava to zahteva) s obzirom da je njima-Velsu glavni adut stara ostrvska skola Prekid-prodor-duga lopta-skok-centarsut-korner-glava-cvrstina-snaga. Ali ako misle da nas pobede moraju da nam zveknu 3 gola a za to nisu sposobni uz duzno postovanje njima..

          Sto se tice centralnih i odbrane generalno nista se nije promenilo ali to sam i predvideo. Protiv Velsa ce mnogo biti bitnija ''Haader'' odbrana a tu smo ipak bolji za klasu nego kad branimo pas protivnika i prodor nisko po travi..

          Pozadi.. Bane, Nastasic, Maksimovic..
          Bekovi Rukavina i mesto Kolarova Mladenovic..
          Sredina Matic zbog visine i kvaliteta i Fejsa da zameni Ljajica na poluvremenu kad povedemo a hocemo..
          Napred naravno Tadic-Kostic i ja bi poceo sa Kataiem (nece se Mitrovic naskakati i naigrati sa cvrstim Velsom) treba ih pocepati na tehniku i brzinu dole po travi, pravice oni brdo faulova na 25 metara i 6-7 zutih minimalno, treba biti strpljiv i pametan i bod je dobar tamo a mislim da cemo doneti bez problema sva tri ako stanemo na loptu..

          2:1 Za nas ako Bejl ugura neku loptu u gol iz prekida a Vels muski zapne..
          2:0 Za nas ako odigramo musku odbranu i malo sredimo redove(izmene Musli u odbrani, OBAVEZNO) i glave (Musli pokazi se, do sad jesi)
          2:2 Ako nasi nastave sa ovakvom odbranom i konfuzno-histericnom igrom pozadi i prevelikom zeljom da damo sto vise golova.

          Istrcavanje na odbijene lopte mora da bude ostro i brzo jer nisu dobri dribleri da zavrnu ali sutiraju 99 puta od 100.

          Bice golova za nas, samo mora odbrana da stane na loptu. Mozete vi to.. Podrska se nastavlja..
          Last edited by Chiwwi; 10-10-16, 17:30.

          Comment


          • Vidim niko ne komentariše muslinov spisak.

            Opet zvao štopera Stefana Rupu Mitrovića, a nije recimo Tomovića i Rajkovića, ko se još seća Spajića.

            Nije zvao Ljajića koji je dao tri gola u zadnja tri kola u Seriji A, ali je zato zvao Pešića koji ima 17 minuta u Atalanti ove sezone i Pavlovića koji greje klupu u Kopenhagenu.

            Ne znam, ja sam izgleda lud ako nije Muslin.

            Comment


            • Originally posted by goku View Post
              Vidim niko ne komentariše muslinov spisak.

              Opet zvao štopera Stefana Rupu Mitrovića, a nije recimo Tomovića i Rajkovića, ko se još seća Spajića.

              Nije zvao Ljajića koji je dao tri gola u zadnja tri kola u Seriji A, ali je zato zvao Pešića koji ima 17 minuta u Atalanti ove sezone i Pavlovića koji greje klupu u Kopenhagenu.

              Ne znam, ja sam izgleda lud ako nije Muslin.
              Ja odustao I pisati o tome. U napadu svi greju klupu, nema nikoga ko aktivno igra. Necemo moci sve izvuci na individualni kvalitet Tadica, zakljucace ga I onda nemamo sanse. Naravno bunarice se do Mitrovica.
              There's something wrong with me chemically
              Something wrong with me inherently
              The wrong mix in the wrong genes
              I reached the wrong ends by the wrong means
              It was the wrong plan
              In the wrong hands
              With the wrong theory for the wrong man
              The wrong lies, on the wrong vibes
              The wrong questions with the wrong replies

              Comment


              • Originally posted by Indigo View Post
                Ja odustao I pisati o tome. U napadu svi greju klupu, nema nikoga ko aktivno igra. Necemo moci sve izvuci na individualni kvalitet Tadica, zakljucace ga I onda nemamo sanse. Naravno bunarice se do Mitrovica.
                Tadić nije Mesi, zato je trebao Ljajić, još jedan kreativac sa druge strane. Kostić nije taj tip igrača.

                Comment


                • Pešić treći igrač iz mog sela koji igra za repku, posle Saše Markovića i Dejana Ramba Petkovića

                  Comment


                  • ako misliš na vele polje, tamo sam godinama išo da pečem ajvar al ne smem ovako javni da ti napišem kod koga u goste
                    "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

                    Comment


                    • Unistice nas menadzerske igrarije i ovaj put, samo je pitanje da li ce se to desiti pre ili kasnije

                      Nije to uopste slucajno sto Ljajica kuliraju vec drugi kvalifikacioni ciklus za SP.Nekome je on trn u oku cim ne dobija poziv.

                      Lazovic je trebao da dobije poziv pre Ignjovskog koga Falji gura.

                      Gorane, koliko to igraju Spajic i Rajkovic u svojim klubovima?Generalno skoro svi stoperi su nam rupe i nema velike razlike izmedju ovih koje si naveo sem Tomovica i Mitrovica.

                      Comment


                      • Jasno ko dan da Muslin sam ne sastavlja spisak.

                        Prve zvezde ,da tako kazem mora da pozove,Tadic,Kolarov,Bane...,a svugde gde je dikutabilno gde moze ovaj ili onaj proci ce igrac koji ima jaceg agenta.

                        Sad dal ce nam se obiti o glavu videcemo,ali ovo nepozivanje Ljajica,koji igra i to dobro i moze da pokrije sve pozicije u napadu,je van svake logike

                        A tek pozivanje Pesica koga nema na mapi Atalante je misterija,iako sam Zvezdas pre bih pozvao nekog od ovih spiceva Partizana

                        Comment


                        • Siguran sam da ce nam se obiti u nekom trenutku, zahvaljujuci Tadicu nismo izgubili bodove protiv Austrijanaca, nece sreca da bude na nasoj strani sledeci put.Teska je glupost staviti Mitrovica pre Maksimovica, a mislim da ce tako da bude i ovaj put.Daj Boze da gresim.

                          Za Ljajica se trazi drugi izgovor, tamo jos od jula kada je Muslin dao izjavu povodom toga zasto nije pozvan nije da sam puno iznenadjen ovakvim raspletom.

                          Pesic je treci spic, trenutno skroz nebitan lik.Ne bi on trebao da primirise terenu, mada svi spicevi sem Mitrovica nam igraju na kasicicu.

                          Comment


                          • Ljajic i Sergej mu se "ne uklapaju u koncepciju" a i ova postavka sa Tadicem i Kosticem u ofanzivnom veznom redu za sad daje rezultate. Neka Ljaje, Bambija i Lazara malo na klupici, nije da do sad nisu imali prilike za dokazivanje.
                            Radoju i Pesica ce da proba u prijateljskoj sa Ukrajinom.
                            I ne brinite, Stefan Mitrov ga vise nece gledat prvih 11 nakon onakve partije, kao sto je i Basta zavrsio sa rep. nakon Lisabona.
                            Znacice povratak Matica. I steta zbog Kolarovih kartona, on ove Irce Skote Velsane jede za dorucak u premijer ligi
                            Last edited by cssr; 06-11-16, 15:56.

                            Comment


                            • Originally posted by Ricma View Post
                              Unistice nas menadzerske igrarije i ovaj put, samo je pitanje da li ce se to desiti pre ili kasnije

                              Nije to uopste slucajno sto Ljajica kuliraju vec drugi kvalifikacioni ciklus za SP.Nekome je on trn u oku cim ne dobija poziv.

                              Lazovic je trebao da dobije poziv pre Ignjovskog koga Falji gura.

                              Gorane, koliko to igraju Spajic i Rajkovic u svojim klubovima?Generalno skoro svi stoperi su nam rupe i nema velike razlike izmedju ovih koje si naveo sem Tomovica i Mitrovica.
                              Spajić do 16.10. igrao po 90 min za Anderleht, sad je povređen, ali nije ni kada je igrao dobijao poziv.

                              Rajković od 21.9. bio povređen, vratio se danas protiv Milana i odigrao 90, a sa Velsom igramo za 6 dana, ako je mogao danas ceo meč što ne bi mogao sledeće nedelje.

                              Ne znam što je Basta zaboravljen, bolji je od Rukavine duplo, bar ofanzivno. Milinković igra skoro standardno u Laciju, bolje rešenje je od kornjače Milivojevića, ali on je imao Radoju na klupi, a igrala mu kornjača.

                              Skandalozno je što ne zove Adema, 5 golova u zadnjih mesec dana u najtvrđoj ligi na svetu, pa koje mi to majstore sem Tadića i Matića imamo da možemo da se odričemo još jednog. Muslin se utripovao da će nešto pokvariti sa njim, a nije svestan koliko je sreće imao da uzme 7 bodova od 9 bez Matića na sredini. Ne pamtim kada smo imali normalnog selektora osim Antića, još je ludi Miha bio najbolje rešenje ako izuzmemo ono ludilo sa Ivanovićem i Kolarovim posle Belgije i pomračenje uma u Zagrebu.
                              Last edited by goku; 06-11-16, 16:55.

                              Comment


                              • Ne razlikuje se ni Antic, rezultati su ga vadili a Milijas i Obradovic su trebali u tim kvalifikacijama da budu poslednje rupe na svirali a ne starteri.Imao je i on nekih svojih propusta, samo ne veliki kao sada nepozivanje Ljajica.Ono sto hocu da kazem je da su obojica marionete i da ne sastavljaju spisak, razlika je samo sto se Antic u odnosu na svoje prethodnike i sledbenike bolje snasao.

                                Neozbiljno je pozivati igraca koji ima samo 90 minuta na spisak.Sudis na osnovu jedne utakmice, a razlika u kvalitetu tih igraca je minimalna.Mitrovic mi je vezara i pored kikseva koje je napravio nije neko bolji zakinut zbog njega sem Tomovica.

                                Za Bastu sam procitao da se oprostio od repke inace mu lezi ova formacija.

                                Comment

                                Working...
                                X