Ni ja ga necu pljuvati,vredjati i tako to...samo cu reci da ga ne volim...ne volim mnoge nase reprezentativce u svakom sportu,ali zazmurim na jedno oko kad igraju za reprezentaciju
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Glupa mi je ova atmosfera koja se sada pravi, a za koju su krivi igraci, i selektor i navijaci. Dobro, razocaravajuce ide u kvalifikacijama, bezveze gubimo bodove od Estonije, Slovenije, doveli smo sebe u u situaciju da grupu koju smo trebali da pocistimo dozivljavamo kao gotovo nepremostivu prepreku. Ali, cemu odmah podele, pljuvanje, potcenjivanje? Citam komentare na sajtovima i doslovno se zgrazavam. Da imam u istoriji negde komentare posle one pobede nad Rumunijom, pa da uporedim, garantujem da bi bilo ljudi sa istim nikovima koji su sve dizali u nebo a sada ih pljulju najstrasnije.
Kakva se atmosfera konflikta stvorila, dobro ovi nasi i igraju. Na sledecoj utakmici kuci ce garant opet biti ono Zvezda, Partizan, ovaj onaj klinac. Umesto da se ujedinimo u ovim problemima, mi cemo se razjediniti i zakopati taj tim u jos dublju rupu. To nam je problem na drzavnom nivou, ne samo u sportu. Uvek smo mi pametniji, i znali bi da odaberemo bolje od Pizona, sutnemo bolje od Pantelica ili Jovanovica, trcimo bolje od Milijasa ili Petrovica. Ne treba biti zaludjen pa govoriti: sve je super, sve je divno, ali ni ne treba pljuvati sve zivo, pogotovo ako je iz tudjeg tabora.Priznajem da ja imam taj problem sa Racom, ali covek me generalno nervira, isto bi bilo i da je iz Zvezde, i ponekad ne mogu da se suzdrzim. Na kraju, ne mozemo mi resiti te probleme i nema svrhe nervirati se.
A onda i ovi nasi, pogotovo selektor, umesto da kaze: OK, ne ide trenutno, bice bolje, ne znamo da igramo kad damo gol, gledacemo da to popravimo sledeci put, on po sudijama i glupavom ofsajdu. Jeste ili nije bio, pravilno je ili nepravilno dosudjen, nebitno, nije bio gol, nismo pobedili, idemo dalje, sta smo naucili. Igraci se fino nadovezuju. To, svetska/sudijska nepravda nas je unazadilo nevidjeno. Uvek je problem u drugima, nikad u nama.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostGlupa mi je ova atmosfera koja se sada pravi, a za koju su krivi igraci, i selektor i navijaci. Dobro, razocaravajuce ide u kvalifikacijama, bezveze gubimo bodove od Estonije, Slovenije, doveli smo sebe u u situaciju da grupu koju smo trebali da pocistimo dozivljavamo kao gotovo nepremostivu prepreku. Ali, cemu odmah podele, pljuvanje, potcenjivanje? Citam komentare na sajtovima i doslovno se zgrazavam. Da imam u istoriji negde komentare posle one pobede nad Rumunijom, pa da uporedim, garantujem da bi bilo ljudi sa istim nikovima koji su sve dizali u nebo a sada ih pljulju najstrasnije.
Kakva se atmosfera konflikta stvorila, dobro ovi nasi i igraju. Na sledecoj utakmici kuci ce garant opet biti ono Zvezda, Partizan, ovaj onaj klinac. Umesto da se ujedinimo u ovim problemima, mi cemo se razjediniti i zakopati taj tim u jos dublju rupu. To nam je problem na drzavnom nivou, ne samo u sportu. Uvek smo mi pametniji, i znali bi da odaberemo bolje od Pizona, sutnemo bolje od Pantelica ili Jovanovica, trcimo bolje od Milijasa ili Petrovica. Ne treba biti zaludjen pa govoriti: sve je super, sve je divno, ali ni ne treba pljuvati sve zivo, pogotovo ako je iz tudjeg tabora.Priznajem da ja imam taj problem sa Racom, ali covek me generalno nervira, isto bi bilo i da je iz Zvezde, i ponekad ne mogu da se suzdrzim. Na kraju, ne mozemo mi resiti te probleme i nema svrhe nervirati se.
A onda i ovi nasi, pogotovo selektor, umesto da kaze: OK, ne ide trenutno, bice bolje, ne znamo da igramo kad damo gol, gledacemo da to popravimo sledeci put, on po sudijama i glupavom ofsajdu. Jeste ili nije bio, pravilno je ili nepravilno dosudjen, nebitno, nije bio gol, nismo pobedili, idemo dalje, sta smo naucili. Igraci se fino nadovezuju. To, svetska/sudijska nepravda nas je unazadilo nevidjeno. Uvek je problem u drugima, nikad u nama.
Comment
-
Slazem se da ne treba pljuvati igrace koji igraju za zvezdu ili su igrali za zvezdu ako si navijac partizana i obratno...to je nesto najgluplje sto mozemo da radimo...ja podjednako "ne gotivim" pantu i racu...a podjednako gotivim Vidica i recimo Ljajica...Ali mislim da svakako treba reci nesto lose o nekome ako je zasluzio ili pohvaliti nekog ako je to zasluzio,znaci generalno a ne u par utakmica...Pa necemo valjda mazati jedni drugima oci,ili cak sami sebi tako sto cemo da govorimo da je sve u redu?
Ako se izgubi 5 bodova od Estonije koja je jadna reprezentacija,pa sve i da su pobedili Urugvaj 10-0,sta ce tek onda biti u barazu ako dodjemo do njega...sa ovakvim selektorom i pojednim igracima cak i da nekim cudom dodjemo do evropskog prvenstva-necemo proci grupu...u cemu je poenta onda? Vazno je ucestvovati?
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostSlazem se da ne treba pljuvati igrace koji igraju za zvezdu ili su igrali za zvezdu ako si navijac partizana i obratno...to je nesto najgluplje sto mozemo da radimo...ja podjednako "ne gotivim" pantu i racu...a podjednako gotivim Vidica i recimo Ljajica...Ali mislim da svakako treba reci nesto lose o nekome ako je zasluzio ili pohvaliti nekog ako je to zasluzio,znaci generalno a ne u par utakmica...Pa necemo valjda mazati jedni drugima oci,ili cak sami sebi tako sto cemo da govorimo da je sve u redu?
Ako se izgubi 5 bodova od Estonije koja je jadna reprezentacija,pa sve i da su pobedili Urugvaj 10-0,sta ce tek onda biti u barazu ako dodjemo do njega...sa ovakvim selektorom i pojednim igracima cak i da nekim cudom dodjemo do evropskog prvenstva-necemo proci grupu...u cemu je poenta onda? Vazno je ucestvovati?Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Slazem se u potpunosti...Ali ja samo da se ogradim...Ja sam reprezentaciju pratio sa stadiona mnogo godina i nikad nisam zvizdao,pljuvao ili tako nesto...samo diskutujem o nekim igracima...Mislim da je sasvim normalna stvar kritikovati nekog ako je to zasluzio,naravno argumentovano
Niti gubim zivce niti se nesto preterano nerviram,zato sto sam ukapirao da tonemo i da cemo se tesko izvuci iz ove situacije...A za ovu situaciju nisu naravno glavni krivci Panta,Stojke,Raca...Kriv je citav sportski sistem ove drzave...ma da ne lupam vise...svi znamo sta se desava u svakom nasem sportu...u tenisu se svadjaju glavni ljudi,isto tako u basketu...pa cak je i Divac uspeo da se posvadja sa Toletom,pa su se kao posle pomirili
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostSlazem se u potpunosti...Ali ja samo da se ogradim...Ja sam reprezentaciju pratio sa stadiona mnogo godina i nikad nisam zvizdao,pljuvao ili tako nesto...samo diskutujem o nekim igracima...Mislim da je sasvim normalna stvar kritikovati nekog ako je to zasluzio,naravno argumentovano
Niti gubim zivce niti se nesto preterano nerviram,zato sto sam ukapirao da tonemo i da cemo se tesko izvuci iz ove situacije...A za ovu situaciju nisu naravno glavni krivci Panta,Stojke,Raca...Kriv je citav sportski sistem ove drzave...ma da ne lupam vise...svi znamo sta se desava u svakom nasem sportu...u tenisu se svadjaju glavni ljudi,isto tako u basketu...pa cak je i Divac uspeo da se posvadja sa Toletom,pa su se kao posle pomiriliNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Nemoj vise da citas komentare po sajtovima tipa b92,sportal itd...tu ljudi samo cekaju da se prepucavaju oko Partizana i Zvezda...Kao da su oni bitniji od reprezentacije...a veruj mi da je za preko 50% ljudi njihov tim bitniji od reprezentacije...to su tako cudni ljudi da ih je bolje izbegavati
Comment
-
Originally posted by dusan1610 View Post
Pa moze mene neko da snima kako igram fudbal i da mi u klip stavi nekoliko poteza i da ispadnem igrac.Pantelic je rupa da vece nema,dobro jos Milijas.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View Post
Pa moze mene neko da snima kako igram fudbal i da mi u klip stavi nekoliko poteza i da ispadnem igrac.Pantelic je rupa da vece nema,dobro jos Milijas.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostI to je dokaz da je igrao dobro za reprezentaciju zadnjih 5 godina?
Comment
Comment