Javio se i Pantelic da odbrani svoju i Kokezinu sumnjivu biografiju.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostJavio se i Pantelic da odbrani svoju i Kokezinu sumnjivu biografiju.
Ne moze niko od njih ni da prismrdi Vidicu, narod je uz njega! Samo sam cekao kad ce da izadje sa paljbom, sad da i Bane to isto uradi. Da maknemo ova govna iz SavezaHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Za sve šta je napisao Vidić je apsolutno u pravu. Sve to se parcijalno moglo pročitati i na forumu/forumima ali ipak ima posebnu težinu kada to izjavi igračka veličina kao što je Vidić. Videćemo kako će ovo botovi ispeglati a Pantela mora da kenja jer ga uhlebiše u FSS da ne bi bio na socijali (kako ja čuh).Last edited by nebitan; 19-11-20, 19:22.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Nebitan lik potpuno.... Vidic je velicina, a to sto Pantelic glumi drvenog advokata svojim poslodavcima to je i ajde ocekivano...... Vidic, Savo, Paun, Mijat, Matic, Bane, Piksi...to su ljudi koji trebaju novom savezu....ako se ikada prinovi na bolje.... Mnogo kvalitetnih ljudi imamo, mnogo potencijala ali ne mogu da dodju do izrazaja od raznih polu-ljudi koji su uspostavili sistem destrukcije....
AKo nesto u nasem fudbalu ima potencijal da bude na vrhunskom svetskom nivou to je reprezentacija. Klubovi i ajde de tu cemo tesko biti nekad u top 10 ali reprezentacija je sansa nasem fudbalu.Last edited by tamonajugu; 19-11-20, 19:01.
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostMilosevic je drug clan ovog FSS,njega ne bih voleo ni u Partizanu da vidim.
Vidic, Bane, Matic, Kolarov kao i ovi stariji Piksi, Mijat, Deja itd sve su to velika imena koja su uradila dosta toga u evropskom fudbalu i njih treba zvati u savez tj. ljude samo sa tako velikom sportskom biografijom i cistim racunima.
Srbiji ne trebaju ljudi koji ce da lece svoje frustracije jer nikad nisu dostigli takvu velicinu u fudbalu kao pomenuta imena (kao npr Pantelic sto nije), a jos manje joj trebaju amateri poput Kokeze i njemu slicnih.....
https://beta.rs/sport/sport-fudbal/6...og-nesporazumaLast edited by tamonajugu; 20-11-20, 16:10.
Comment
-
Secanje me dobro sluzi,dobro znam sta je pricao Milosevic a sta je posle uradio i kako je dosao do svih mogucih funkcija u FSS,klasican ljigavac od coveka.
Ne znam sta u savezu mogu bivsi igraci da urade,nemaju obrazovanje,svako moze da ih prevesla,jedino da okupe strucne ljude oko sebe i da dobiju direktno od Vucica zeleno svetlo da rade u interesu srpskog fudbala,a to znamo svi da se nikad nece desiti,doci ce samo do sminkerskih promena Terzic,Simovic umesto Kokeze,neki poslusnik za selektora,mozda i ostane Tumba i sve ce se nastaviti po starom.
Comment
-
Grofa izuzetno cenim, međutim ako bi se ja pitao mesto selektora mogu samo par ljudi da rade (redosled nije bitan) Jokan, Miha, Paunović, Piksi.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment