Originally posted by Prince
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Prince View PostJa kao neko ko jako obraca paznju na detalje , mislim da je velika greska sto u crvenim dresovima nismo igrali protiv Skota . Ne kazem da bi drugi dresovi izbacili Skotsku, daleko od toga .
Ako bih odabrao boju koja me prvo asocira na Srbiju, to bi bila crvena. A verujem da je isti slucaj i kod ove mlade generacije fudbalera i utiska sam da ta boja inspirise na borbu, na srpstvo, a oni obukli one bele dresove sa zelenim grbom saveza i odigrali kao pi.
Isti slucaj sa kosarkasima na poslednjem SP. Resili da crvene dresove zamene plavim i pukli
Zato u buducnosti samo crveno
Originally posted by belgrade_owl View PostNa zalost ozbiljan savez nismo imali ni za vreme SFRJ, a ozbiljni selektori poput Boskova, Antica i Petkovica vise nisu sa nama.
Muslin jeste ozbiljan, ali sa ovima nikad nece raditi.
Comment
-
Izuzetan rezultat u kontekstu kvalifikacija za Katar pre svega.
Ne u smislu žreba već pre svega eventualnog baraža iz Lige nacija.
Samo dve reprezentacije iz Lige nacija stiču pravo na baraž i lako se može desiti da jedna od njih bude naša.
Naravno uslov bi bio da ne prođemo regularne kvalifikacije.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Zapadne nam Skotska pa mozemo da se slikamo,dobili smo B ili C tim Rusije i sad ce par dana po novinama kao Brazil da smo dobili,mag Kokeza i slicne gluposti,pa kad nam opet dodje tako neka borbena ekipa kao Skotska opet ce da nas vrati na fabricka podesavanja
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostIzuzetan rezultat u kontekstu kvalifikacija za Katar pre svega.
Ne u smislu žreba već pre svega eventualnog baraža iz Lige nacija.
Samo dve reprezentacije iz Lige nacija stiču pravo na baraž i lako se može desiti da jedna od njih bude naša.
Naravno uslov bi bio da ne prođemo regularne kvalifikacije.
Sa Radonjim na krilu i Jovićem i Vlahovićem u špicu idemo na SP.
Ti voliš da porediš, Jović i Vlahović su mi tandem ko Mijatović i Darko Kovačević nekad, a Radonjić mu dođe kao Ljubinko Drulović tatica.
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostZapadne nam Skotska pa mozemo da se slikamo,dobili smo B ili C tim Rusije i sad ce par dana po novinama kao Brazil da smo dobili,mag Kokeza i slicne gluposti,pa kad nam opet dodje tako neka borbena ekipa kao Skotska opet ce da nas vrati na fabricka podesavanja
Sada vidim da su u finisu meca ispustili prolaz u A ligu. Skotska sa druge strane izgubila od Izraela. A i Rusi su zajebaniji rival od Skotske.
S obzirom da smo dva puta ispustili prednost, mogli smo i u A ligu. Mada opet sam ubedjenja da smo dobili Turke da bi mnogo bolje otvorili mec protiv Skotske. Ni ova pobeda protiv Rusa nije toliko relevantna, jer smo i mi i oni igrali u dosta oslabljenim sastavima.
Smeniti Tumbu luzera i rizikovati sa sledecim selektorom.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostLast edited by tamonajugu; 19-11-20, 09:53.
Comment
-
Najgore je sto ce sad da se sakriju iza ove pobede protiv Rusije Kokeza i Tumbakovic,bice prica slab dan protiv Skotske,ostace tu gde jesu i onda u kvalifikacijama opet ce da nas razvali tako neki tim koji se bori za svaku loptu,igra presing,ne mora to da bude neko ime,istorija je pokazala da nas i Azerbejdzan i Estonija mogu da dobiju.
Nigde nema u medijima da ovo nije bio ni blizu najbolji tim Rusije,pa njihov selektor kaze da je Srbija sve pogubila i da su oni mnogo bolje prosli od nas.
Comment
-
Gomila gluposti i budalaština naravno, kao onaj nesrećnik sinoć sa sport kluba koji kaže "ja bih stavio Lazovića i Kostića da pokrivaju 100m terena". Pa pokrivali su ga u Ukrajini i protiv Škotske i svakoj pojedinačnoj blamaži koju smo doživeli pod "stručnjacima" kao što su Krstajić ili Tumbaković, od kojih dotični očigledno crpi "stratešku" inspiraciju.
Radonjić je slepac koji ne bi ni prismrdeo reprezentaciji da nema debela menadžerska leđa koja ga tako guraju da to ruši sva pravila pristojnosti, obraza i poštenja.
Samo se treba prisetiti da ga je Krstajić ubacio na 1-1 protiv Švajcarske i da nas je taj sulud potez koštao eliminacije sa Svetskog prvenstva u Rusiji.Last edited by La Jugoslavia; 19-11-20, 16:56.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
Comment