Konačno se nešto dešava, ovu sramotnu utakmicu od sinoć treba deklarisati kao nacionalnu sportsku veleizdaju, a glavne vinovnike Kokezu i Tumbakovića treba pod hitno otpustiti iz vojne službe, odnosno njihove pozicije u sportu tretirati kao da su zauzimali ključna mesta u našoj vojsci.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Lep gest predsednika Vučića, čestitao je Makedoniji plasman, mada bi zli jezici pokrenuli pitanje odgovornosti predsednika za fijasko naše reprezentacije.
Vrlo dobro su poznate čvrste veze predsednika sa Kokezom, drugim rečima da Vučić nije predsednik, Kokeza ne bi ni na Tik Toku video fotelju predsednika FSS.
U stvari je odgovornost predsednika Vučića, za bruku naše reprezentacije, ogromna u tom kontekstu.
Inače Kokeza najavio iscrpnu analizu učinka stručnog štaba za kraj novembra, i izbornu skupštinu FSS za kraj decembra.
Karasi opleo po Tumbakoviću, sasvim zasluženo.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Da se kladimo da nece nista bitno da se promeni,mozda neka sminkerska promena Toncev umesto Kokeze,Zigic umesto Tumbakovica,Kokeza pocasni predsednik,Toletu neka statua za zivota,Ljubisa Tumbakovic neki koordinator izmedju selekcija,svi ce biti na okupu da nastave da se uglavljuju za procente od prodaje fudbalera i da dobro paze da se slucajno reprezentacija ne plasira na neko takmicenje.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostLast edited by tamonajugu; 13-11-20, 17:09.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostEvo rešenja...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostOčajna reakcija Rajkovića kod prvog penala Škotske Grifitsa, imao je čistu loptu na ruci praktično.
Comment
-
- Gledao sam, žao mi je. Ali tu imam neke druge vesti koje će biti dobre za neke ljude. Nama je posao da dugoročno promenimo te stvari. Pre šest godina smo imali blatnjave terene, sada imamo travu, moramo da izgradimo nove stadione, da dovedemo publiku na stadione, da izgradimo drugačiju i ozbiljniju ogranizaciju. Moraćemo da popravimo struku, mnogo toga moramo da uradimo, ali uložićemo pre svega u infrastrukturu, koja je od presudnog značaja za budućnost - obećao je predsednik.
Veoma pozitivna poruka.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Nece mi jos dugo da stanemo na noge. Reprezentacija je ogledalo drzave sto znaci da je ogrezla u politici na svim nivoima i sto dalje znaci da nikakvu (sustinsku) promenu osim mozda imena i novih lica necemo videti. Bice upropascena jos jedna talentovana generacija. Cas i u kosarci tonemo....sta tek ocekivati od fudbala onda....Last edited by tamonajugu; 14-11-20, 08:51.
Comment
Comment