A i ova dodavanja prvom do sebe su ocajna, sve nesto nesigurno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Garant bi bolje odigrali da smo gosti, cak i da pada jaca kisa i pored nedostatka voljnog momenta. Kvalitet terena je kod njih u neizmerno boljem stanju.
Previse mi se ovako lopta sporije krece zbog kise, pa i nasi ne rizikuju puno sa pasevima. Malo je teze anticipirati kretanje lopte.
Comment
-
Jel oni misle da Rajković neće ni jednom pogrešiti, jbt. 40 puta mu uvališ loptu po ovakvom terenu.
Da nam je jedno dva Modrića možda bi i igrali fudbal.
Ovo je najgori fudbal koji sam u životu gledao, a gledao sam mečeve u Rumenci, Banoštoru, Ledincima..
Ovde mora Katai da uđe, pa nekako doturiti loptu njemu da rešava, to je jedina nada.Last edited by goku; 12-11-20, 21:42.
Comment
-
Ja s klupe jedino ocekujem da Katai i Vlahovic nesto mogu da urade,steta je da Katai u ovoj formi greje klupu,treba nam da promesa malo ove Skote,sa ovim sablonskim vracanjem lopte unazad do stopera i golmana primicemo gol kad tad,neko ce da kiksne i onda ce da se predamo po obicaju.
Comment
-
Trenutno je Maradona za ove na terenu,pa sta ako je utakmica za plasman na EP,naravno da ocekujem da dominiramo protiv Skotske,Norveske,Islanda,Madjarske,Slovacke. Sta je ovo,kakav je ovo fudbal,svaka lopta stoperu i golmanu,usrali se kao da igramo sa vanzemaljcima.
Comment
Comment