Evo ako nekome treba link - http://www.usagoals.ws/c/football/eu...-luxembourg/1/
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mnogo smo loši, Kolarov, Milivojević, Ljajić su očajni a Tadić nas je uz Milivojevića koštao trećeg gola. Neozbiljno igramo.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ovo je bila zamisao da ova cetvorica budu starteri jos pre mesec dana, samo zbog povrede Nikole Maksimovica igrao je Miletic. Mnogo ce nas kostati neuigranost odbrane u martu.
Krajnji utisak je koliko Kolarov nema osecaj za markiranje kao stoper. Za Luku se ne brinem, kada treba on ce da grize.
Nisu Maksimovicu i Kolarovu strane pozicije na kojima igraju ovde. Veci je problem sto nemamo standardnu cetvorku pozadi.
Mozda Jovic puno ne fali, Grujic i Veljkovic itekako fale.
Comment
-
Jović ne nedostaje uopšte, ono što je vidljivo, linija se postavi i briga ih gde su protivnički igrači a zadnji vezni lade muda na dvadeset metara (oko njih ni jednog protivnika. Takođe neozbiljno kada se izgubi lopta i dozvoli im se kontra, umesto da se ide na prekid. Tu su bili isti u stavu i Ljajić i SMS i Tadić. Nezadovoljan sam pristupom i angažovanošću, toliko pogrešnih pasova da su me na trenutak asocirali na Zvezdu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Tumbakovic jos jedan u nizu selektora koji ne moze da ih motivise da trce,da igraju fudbal. Paunovic je slobodan,meni je dovoljno da vidim kako covek prica o svojim igracima i trenerskom poslu da znam da je on pravi covek za selektora,uz to ostvario je najveci uspeh u istoriji srpskog fudbala pa makar to bilo i s decom,ovi ostali samo idu iz bruke u bruku i daju partijska objasnjenja za neuspeh reprezentacije.
Comment
-
Evo vam linkovi za našu utakmicu - https://livesport.ws/en/89184-serbia-ukraine.html
Mislim da je Nova S zažalilia zbog prenosa naše reprezentacije.
Comment
Comment