Mi nemamo selektora, on bi da vodi neku reprezentaciju....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by NSG View PostSad vec i duze od toga. Ocekivali su da posle igre koja zadovoljava na prvenstvu U 21 prebace Djorovica, taman je to taj period. Ako i sutra ponove igru od pre dva dana moraju se okrenuti Tumbi ili nekom sad vec trecem.
Comment
-
Nekada ne moraš da zoveš najboljeg igrača ako ćeš tim postupkom imati tim i 11 gladijatora ali poučen istorijom (fudbalskom) Marko nije pozvan jer nemaju koristi od njegovih igara.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Mašović i Lukić su odigrali savršenu utakmicu, dok je Pantić debelo zakazao.
Grujić je naravno ni tamo ni vamo, previše mekan za DM, nema smisao za kreaciju za CM, ekstremno je spor za AM. Jasno je kao dan da se radi o nedovoljno obučenom igraču, što uostalom i potvrđuje njegov status u Liverpulu.
Što se selektora tiče Tumbaković je završena priča, samo će biti odrađena artiljerijska medijska priprema u narednih mesec dana, da bi ga javnost što lakše progutala.
Poslato sa WAS-LX1A pomoću TapatokaC'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
I ja mislim da je Tumba dogovoren. Ovo licitiranje u medijima sa imenima tipa Jovanović, Stojković, Paunović, Jokanović kao da se radi s namerom da u slučaju ako Tumbi krene loše onda ovi iz FSS-a izađu i kažu - pa znate kako, mi smo hteli Jokana, Piksija, Pauna i Ivicu Jovanovića al niko od njih nije hteo ili nije mogao da preuzme reprezentaciju. Morali smo Tumbu.
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostI ja mislim da je Tumba dogovoren. Ovo licitiranje u medijima sa imenima tipa Jovanović, Stojković, Paunović, Jokanović kao da se radi s namerom da u slučaju ako Tumbi krene loše onda ovi iz FSS-a izađu i kažu - pa znate kako, mi smo hteli Jokana, Piksija, Pauna i Ivicu Jovanovića al niko od njih nije hteo ili nije mogao da preuzme reprezentaciju. Morali smo Tumbu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostMašović i Lukić su odigrali savršenu utakmicu, dok je Pantić debelo zakazao.
Grujić je naravno ni tamo ni vamo, previše mekan za DM, nema smisao za kreaciju za CM, ekstremno je spor za AM. Jasno je kao dan da se radi o nedovoljno obučenom igraču, što uostalom i potvrđuje njegov status u Liverpulu.
Što se selektora tiče Tumbaković je završena priča, samo će biti odrađena artiljerijska medijska priprema u narednih mesec dana, da bi ga javnost što lakše progutala.
Poslato sa WAS-LX1A pomoću Tapatoka
Ostatak posta ne bih komentarisao, pogotovo deo oko odlične utakmice
Comment
-
Meni nikad nece biti jasan taj pristup utakmici,svi kidaju samo nas zabole da li primili 2,3 ili 10 golova,niko da potrci,da ukliza,da trazi tu loptu da nesto uradi s njom,ceo tim bezi od lopte i pricaju o nekim finalima,kombinacijama,ali to je sve do trenera,kad te vodi amater bez autoriteta onda mozes i da se napijes u kafani pa dodjes da ispustis dusu na terenu.
Comment
Comment