Za slucaj da ima neobavestenih, SK4 prenosi kako Kokeza cita tekst u 13:30, on iz glave nista ne ume da kaze.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by belgrade_owl View PostZa slucaj da ima neobavestenih, SK4 prenosi kako Kokeza cita tekst u 13:30, on iz glave nista ne ume da kaze.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Postavljanje pitanja nece biti moguce zato sto pitanja nisu dostavljena na vreme.
Zamisli da te iscimaju da dodjes i slusas ovo...covek je ladno pricao a nije rekao nista.Last edited by belgrade_owl; 09-06-19, 13:39.
Comment
-
Tačno će pokušati da Litvanijom zabašure svoje neznanje i blamažu.
Stoka, kakva poddrška šetačima i nemaču pojma, nema blanko podrške...kupii su i Pantelića, jebem ti život.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Nemam SK4 ali lepo sam rekao da nijedan novinar nije trebao da mu dodje na konferenciju.O cemu prica mogu i da pretpostavim,ogromni uspeh Krstajica,plasman u B grupu lige nacija,jedan poraz ne moze da pokvari atmosferu u ekipi i remi s mocnim Portugalom i Nemackom,ima punu podrsku Kokeze i strucnog odbora,svi treba da budemo ujedinjeni u cilju plasmana na EP makar i kroz ligu nacija.
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostNemam SK4 ali lepo sam rekao da nijedan novinar nije trebao da mu dodje na konferenciju.O cemu prica mogu i da pretpostavim,ogromni uspeh Krstajica,plasman u B grupu lige nacija,jedan poraz ne moze da pokvari atmosferu u ekipi i remi s mocnim Portugalom i Nemackom,ima punu podrsku Kokeze i strucnog odbora,svi treba da budemo ujedinjeni u cilju plasmana na EP makar i kroz ligu nacija.
Kokeza predsednik bilo cega, licno mu ne bih dao da mi bude konobar u kaficu..ma ne bi mu dao ovcu da mi cuva, seljacina obicna...
Jedini bojkot trebao je da bude od publike kad je postavljen Kokeza ili Krstajic..ali mi smo takvi, kakvi smo..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Kakvo crno sportsko novinarstvo u Srbiji kada je akreditovana jedna Nina Kolundžija. Ne možeš očekivati od nje i sličnih da se pobune i krenu u rešetanje Kokeze, celokupnog saveza i selektora Krstajića. Ukoliko se savlada nejaka Litvanija svi problemi će se gurnuti pod tepih. Niko više neće ni spomenuti sramno izdanje i rezultat iz Lavova i sramna KZN predsednika saveza.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostKoji bre novinari, pa ti nemaju muda da postave ozbiljno pitanje...Bilo gde bi pojeli selektora i predsedniak saveza odavno...Danasnji novinari su smece, kojima jeidna motivacija za posao je plata...
Kokeza predsednik bilo cega, licno mu ne bih dao da mi bude konobar u kaficu..ma ne bi mu dao ovcu da mi cuva, seljacina obicna...
Jedini bojkot trebao je da bude od publike kad je postavljen Kokeza ili Krstajic..ali mi smo takvi, kakvi smo..
Comment
-
Novinari su bili zatečeni nepismenim spodobama koji su jednu izjavu, saopštenje, podveli pod konferenciju za štampu i elektronske medije.
Samo me čude ona dva fikusa sa leve i desne strane čime su kupljeni.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Da me neko kupi za tepsiju bureka....jebem ti život.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment