Glupo primljen gol, jojjjj sta smo promasili. Mi sa Mladenovicem na beku drzimo se , u drugom pokusati i napasti bez Ronalda su a Pepe ima karton.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostPrvo mesto u ligi nacija, plasman u b diviziju, gde su nemci i hrvati npr, remi u nemackoj bez sedam igraca, najmanje ima baraz za euro i bar bod u Lisabonu na staru.malo? Hrvati juce izgubise od madjara sta je to?
Prvo mesto u ligi nacija, pored toliko kvalitetnijih repki od nas. Mislim da nam je to jedan od većih uspeha u istoriji.
Remi u prijateljskoj utakmici. Čak i računamo unapred bod posle prvog poluvremena.
Mislim da i sam vidiš da je to nedovoljno da se kaže da ima rezultate.
A zašto sam kritičar? Zato što mu Ljajić igra DM-a protiv Portugala. Zato što je isti taj Ljajić pustio Danila da ga prođe kod gola. Ali ja ne krivim Ljajića, čovek nije DM. Krivim nedovoljno kvalitetnog trenera. Čoveka koji nije imao dan karijere pre preuzimanja repke. Jel ti to zvuči normalno? Treba ga maksimalno kritikovati.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostOdlični rezultati.
Prvo mesto u ligi nacija, pored toliko kvalitetnijih repki od nas. Mislim da nam je to jedan od većih uspeha u istoriji.
Remi u prijateljskoj utakmici. Čak i računamo unapred bod posle prvog poluvremena.
Mislim da i sam vidiš da je to nedovoljno da se kaže da ima rezultate.
A zašto sam kritičar? Zato što mu Ljajić igra DM-a protiv Portugala. Zato što je isti taj Ljajić pustio Danila da ga prođe kod gola. Ali ja ne krivim Ljajića, čovek nije DM. Krivim nedovoljno kvalitetnog trenera. Čoveka koji nije imao dan karijere pre preuzimanja repke. Jel ti to zvuči normalno? Treba ga maksimalno kritikovati.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostAko ispadne iz kvalifikacija ok trebq kritika, kazes mnogo kvalitetne, zaboravio si ranije kako smo prolazili sa twkvim ekipama koje potcenjujes .. Remi sa Nemcima u gostima je uvek uspeh pa bila prijateljska ili ne.
Ako ispadne iz kvalifikacija, treba ga šutnuti nogom u dupe bez da se zahvalimo(samo što bi ja to uradio koliko sutra). A kritiku će uvek dobijati kad taktički zakaže. Kao što je večeras uradio sa Ljajićem.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostNije baš tako crno kao što pričaš. Ja se sećam i pre Krstajića da smo rešavali te "manje" repke. Pa Muslin nas je odveo na SP tako. Pa pre njega i Antić.
Ako ispadne iz kvalifikacija, treba ga šutnuti nogom u dupe bez da se zahvalimo(samo što bi ja to uradio koliko sutra). A kritiku će uvek dobijati kad taktički zakaže. Kao što je večeras uradio sa Ljajićem.
Comment
Comment