Sad ostaje da,vidimo da li Mijat moze do odgovori zadatku...hrabar vezni red i dobra stvar je sto su tu sposobni da pomognu i Adem i Darko...Da ne bude stalno neko pljuvanje, bas mi je drago sto u ovoj reprezentaciji vidim gro one sampionske Paunove...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nema šta Sofascore, da pretpostavlja, Gaćinović nije zadnji vezni.
U ovoj postavi su samo dvojica iz Paunove ekipe, Gaćinović i Maksimović. U Podgorici i protiv Litvanije u Bg ih je bilo petorica u prvih 11: Rajković, Veljković, Maksimović, Gaćinović i Živković.
Nije mi jasno ni ovo sa Lazovićem, izvučen iz naftalina i odma u prvih 11. Šta je sa Živkovićem? Znam da ima malu minutažu u klubu, ali već duže vreme je deo ove grupe. Protiv Litvanije je imao tri asistencije, ima paklen centaršut, a Mitar je devetka, ne znam, nije mi jasno.
Comment
-
Da, dvojica...pricam i o onima na klupi...dobar je to broj a i nije realno da cela mlada reprezentacija zavrsi u seniorskoj...ne desava se cesto...
Ovo za Grujica je zestok fail, to je tacno...decko igra standardno i to odlicno."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Nameran fail ili.... to je pitanje...
Sad vidim da im bekove igraju Canselo i Guereiro. Biće znači bombardovanja po bokovima. Obojica dosta ofanzivni bekovi, brzi i sa solidnim centaršutevima. Verovatno će Bernardo i Ronaldo da ulaze u sredinu, a bekovi će u napadu biti praktično krila.
Na sredini su Danilo i Karvaljo koji čuvaju leđa.
Ne ulivaju mi poverenje Mladenović i Rukavina da mogu da sačuvaju to... Ljajić i Gaćinović će morati da odrade mnogo posla u odbrani, mnogo.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Super. Ipak prenosi SK.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostNa Nova S su u studiju na najavi meca bili Sasa Popovic i Ivan IvanovicKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
Comment