Razocarcau se u Jokana ako preuzme repku.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma gotovo je to, znamo iz prethodnog iskustva.
A ono što sam pisao za Gaćinovića, da prvo njega uvek menja kao da je NBA trener, izgleda da je i Mijat ispizdio.
Žurnal - Gaćinović vređao selektora Krstajića
http://sportklub.rs/Fudbal/Reprezent...Krstajica.html
Kaže Darko Kovačević da je takvo ponašanje nedopustivo i da treba svi da se ugledaju na Matića i Kolarova.
Ej Kolarova.Last edited by goku; 23-11-18, 10:05.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostModeracijo ajmo anketa ko ce biti novi selektor Srbije.
Ponudjeni odgovori:
1. Piksi
2. Jokanovic
3. Milojevic
4. Lalatovic
5. Gvardiola
6. Niko od navedenih
7. Srbija ima svog selektora a to je Mladen Krle Krstajic (UAAA FSS!!!)
Najvise bih voleo Zivu, pa kad je zurka neka bude bas raspad
Comment
-
Lalatovic,Kosanovic,Zivadinovic,Djoric,to su po meni favoriti da preuzmu reprezentaciju i to bas tim redom.Piksi je skup,a ima i ugovor sa Kinezima,jedino da ga oni sutnu sto sumnjam da ce se desiti,Jokanovic mislim da nije toliko blesav da preuzima reprezentaciju pod Kokezom,tako da ostaje ova grupa partijskog kadra.
Comment
-
Originally posted by gokara View PostMa gotovo je to, znamo iz prethodnog iskustva.
A ono što sam pisao za Gaćinovića, da prvo njega uvek menja kao da je NBA trener, izgleda da je i Mijat ispizdio.
Žurnal - Gaćinović vređao selektora Krstajića
http://sportklub.rs/Fudbal/Reprezent...Krstajica.html
Kaže Darko Kovačević da je takvo ponašanje nedopustivo i da treba svi da se ugledaju na Matića i Kolarova.
Ej Kolarova.
Comment
-
I to ako je bio prvak sveta znači da može pišati po svemu.
Balavac ne zna nos da obriše, protiv Crnogoraca bio najgori i on sebi daje pravo za svađanje i prozivke.
Nije ni Luka svetac kakvim se predstavlja. Njegov ispad je velika režija agenta koji ga predstavlja.
Послато са SM-A605FN уз помоћ ТапатокаLast edited by Ruzni Prljavi Zli; 23-11-18, 16:10.
Comment
-
Da budem iskren, ni Mijatu, ni Kolarovu, ni Krstajiću nije mesto tu gde su. Nadam se da će biti što dalje od reprezentacije u futuri.
Milivojević hm...ko ga jebe, prvo se uhvatio u kolo a sada bi da izađe kao pošten...
Svi ovi što se provlače nemaju vrednost (kvalitet) ljudsku i fudbalsku da budu deo reprezentacije.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment