Tadicu ostavi se ti penala,igraj fudbal a penale prepusti Mitrovicu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Koja konfuzija u zavrsnici napada, solidna organizacija iz sredine, ne ide lopta lose i onda neka nevidjena glupost, los pas ili katastrofalan centarsut.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostE moj Krstajicu,pa jos na poluvremenu si trebao Prijovica ubaciti da igra s Mitrovicem u spicu.
Comment
-
Ne znam zašto se za sve i svašta proziva Krstajić. U redu ako si kriv, ali danas u samoj igri i postavci sve je bilo kako treba.
Da je bilo napadačkoga znanja završilo bi se par razlike za nas i onda bi se druga pesma spevala.
Ne može Krle baš na sve da utiče. Nije on mogao mesto Tadića šutnuti kazneni, ili pak, biti u koži Gaćinovića kada je promašen zicer.
Jedina falinka su prekidi koji su bili katastrofalni. od 10+ kornera da se ne izrodi niti jedna poluprilika e to ne mogu razumeti.
Comment
-
Cekaj,pa koja je logika da ne ubaci Prijovica u spic sa Mitrovicem,ima igraca vise,dominiramo na terenu a ne mozemo gol da damo,pa valjda u takvoj situaciji ubacujes drugog spica a ne kao protiv Svajcarske gde nemamo igru,ne mozemo pola da predjemo on izbacuje zadnjeg veznog Milivojevica i ubacuje krilo Radonjica,trazi pobedu bez igre.
Comment
Comment