Originally posted by NSG
View Post
Ta slina koja je devojci napravila dete sa kojom je u vezi pararelno bio sa ženom, on nekome drži lekcije o moralu i naciji.
Znam zato što poznajem dosta ljudi iz sportskih redakcija preko fakulteta a imaju dobre informacije, isto tako znam jer je ovo mali grad i mala država sve se zna.
Nisam ja ni u kakvoj priči niti su ti ljudi koji su mi rekli na nekim pozicijama i neka jaja, jednostavno to im je profesija. Bane nije skočio za ekipu ni za sebe dno dna.
Isto tako sam znao za Sergeja gde je sukob na relaciji Kežman Kokeza bio a ne. kao što zavedena masa misli. A ne jer sam ja najpametniji čovek sveta i jer se krećem u visokom društvu i slično, da vam ne prodajem ovde neke priče da sam ja neki sada kao, ali eto sticajwm okolnosti uvek dobijem pravu informaciju koja se na kraju ispostavi kao tačna.
Ima tu još inoformacija tipa kog vaterpolistu su ušivali na VMa, dupe njegovo, čuo iz tri izvora koja se medjusobno ne dodiruju i još mnoge zanimljivosti, neke verovatno nisu tačne ali što sam izneo to je bilo tačno.
Ne priča jer je beskičmenjak i jer je pizda.
Comment