Originally posted by Chiwwi
View Post
Rastavac, Ljubiša Ranković i Milan Obradović, kakav trust mozgova.[emoji3]
Moraš ih sve tetovirati, zašto samo Rastavca.
Originally posted by La Jugoslavia
View Post
Moje razmišljanje je da tim mora biti izbalansiran, pritom ne mislim na kvalitet linija tima, ponekad je to nemoguće jer igraš sa onim što imaš (čitaj Argentina). Mislim na to što imaš levo, treba da imaš i desno. Ne možeš igrati sa jednim bekom koji ide napred, a drugi ne prelazi centar, ne može ti jedno krilo biti relativno spori majstor Tadić, a drugo brzonogi, pravolinijski i operisan od lopte Kostić. Protivnik zna odakle šta preti i faktor iznenađenja je nemoguć. Muslin je posle 4 meča već bio pročitan, onda je usledilo mučenje.
Ako igra Tadić desno, onda mora Ljajić levo. Ako igra Živković desno, onda mora Radonjić levo. Čak sam bio spreman i da Muslin ostane i njegov sistem sa tri štopera, samo da umesto Kostića igra Ljajić, a Sergej je mogao igrati pored Matića umesto Luke ili menjati nekog iz trojca Tadić, Ljajić, Milivojević u zavisnosti od rezultata i dešavanja na terenu.
Mi imamo tešku i visoku ekipu koja praktično ne može da igra na kontre, znači ne može da se brani, ali i ne treba kada igramo sa ekipama sličnog kvaliteta kao što je Švajcarska. Možemo da držimo loptu i čekamo neku grešku ili prekid. Protiv njih bih izveo potpuno isti tim. Protiv Brazila bi trebalo razmisliti o uvođenju nekih bržih igrača.
Jagoš spominje odbranu iz 2007. Ivanović-Tošić-Kolarov, a ne kaže da je četvrti član te Đukićeve odbrane bio moćni Rukavina, koji je isto ovde prisutan Ne kažem da treba i on da igra, ali ispravno je spomenuti ga bar.
Spoiler
Comment