Originally posted by Ruzni Prljavi Zli
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Najbolje je ubaciti 11 individualno najboljih igraca ne obracajuci paznju na pozicije, pa sta urade. Suludo je razmisljati o tome koja nam je najbolja ekipa jer sada nema nikakvog sistema i uigranosti u istom.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by goku View PostLjajić sad ne igra, ali on i sa jednom nogom pre Kostića.
Znači ne valjaju Fejsa, Ljajić, Tadić, Mitar, ništa, onda nema druge nego pokušati sa ovim timom.
Naša tri tehnički najspremnija igrača (Matić, SMS, Tadić) moraju igrati zajedno, ne znam kako, ali moraju. Staviti im Milivojevića i Fejsu iza, odbranu kako znaju i zbiti redove. Imamo fizikalije i tehniku na sredini i treba iskoristiti to bar dok ne krene umor da hvata. Posle dati Ljajića ili Kostića u poslednjih 15 minuta i pomoliti se Bogu da ćorava koka nekada ubode.
Stojković
Rukavina, Ivanović, Nastasić, Kolarov
Fejsa, Milivojević, Matić
Tadić, SMS
Mitrović (Ljajić)Last edited by Crni Đorđe; 26-02-18, 23:10.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostNe treba niko iz Surdulice ili Lučana već Ljajić mora imati svoje mesto.
Nznm zašto mnogi osporavaju Fiću Kostića kada ima individualno vrlo dobru sezonu u HSV.
Послато са SM-T210 уз помоћ Тапатока
Ima najmanji procemat uspešnih driblinga u svih pet najjačih liga.
Igra samo direktno, nikakve druge opcije nema u igri. Slabo je to, pa čak i za naše uslove.
Originally posted by bici View PostNajbolje je ubaciti 11 individualno najboljih igraca ne obracajuci paznju na pozicije, pa sta urade. Suludo je razmisljati o tome koja nam je najbolja ekipa jer sada nema nikakvog sistema i uigranosti u istom.Last edited by goku; 27-02-18, 00:10.
Comment
-
Krstajić bi mogao razmisliti da u Rusiji igra u rombu: Matić - Milivojević, Grujić - Milinković - Mitar, Prijović, pošto su nam sva krila u kanalu, a vezni i špicevi dominiraju. Problem bi mogao biti što bi ekipa bila malo sporija, ali jbg. neka sakriju loptu
Last edited by goku; 10-03-18, 18:24.
Comment
-
Koliko se slžem sa vašim upisma, od toga da je potez nekorektan do toga da nema opravdanja staavljati Kolarova umesto baneta kada su obojica penzioneri (reprezentativni).
Da je traka data Matiću, verujem da ni Banetu ne bi bilo krivo...ovako ostaje gorčina a bojim se i raspada repke, jer čini mi se da Kolarov nije ni jednu utakmicu odigrao sa žarom i na maksimumu (da li je to zbog splavarenja po Bg splavovima ili do čoveka nznm)SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
pa oborice rekord, sa ili bez trake.. vrv cak i do pocetka mundijala (jedno 4-5 pripremnih)
Kolarov i (ne)zalaganje,
on igra isto u dresu Srbije, Rome, Lacija, sitija itd
ljudi danas slabo prate fudbal. samo rezultate i hajlajtse tu i tamo
kakogod, nakoh Rusije ide remont. mladji nadiru
ionako onu ligu nacija vecina repki nece igrati sa najjacim postavamaLast edited by cssr; 20-03-18, 16:11.
Comment
-
Kakvo je stanje u reprezentaciji, takve se i odluke donose.
Nije valjda da vas ovo iznenađuje?
Pa ljudi moji, otišli smo na SP, otpustili trenera koji nas je doveo tamo i nismo mu doveli zamenu. Sad nas na SP vodi čovek koji nema dana kao trener.....i vi ste i dalje iznenađeni nekim odlukama...?I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment