Hhaahha cuj Spanija u 2. sesiru, njih izvlacimo sigurno iz drugog.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ricma View PostUzima se oktobarska rang lista pri odredjivanju sesira, nema nikakvih pomeranja.
Sem ako se cudo ne desi u Peruu, bicemo cetvrti sesir.
I sad ne znam jedna od onih voditeljki ga nesto pita, sta da se ocekuje od nasih na WC i on kaze da sacekamo prvo zreb,i ponavlja vise puta ako nam recimo iz prvog dodje Brazil a iz drugog Spanija a,takva opcija je moguca(njegove reci),e sad jedini nacin da Spanija bude u drugom je da ih Peru preskoci,tako da ako on gresi,onda je Spanija sigurno u prvom.
Zato sam napisao da nisam siguran to oko tog mesta jer po oktobarskoj listi Spanija je 8.
Sad videh sta je @chiwi,napisao i video Ruse na koje sam sam zaboravio oni upadaju automastski u prvi sesir kao domacini,a Spanija pada u drugi znaci trpace na ili Neimar i Zesus ili Dibala i MesiLast edited by 61563; 14-11-17, 22:45.
Comment
-
Originally posted by Crni Đorđe View PostSam Bog zna zašto je smenjen. O tome se nije izjasnio ni on, niti iz Saveza, niti će se iko izjasniti o tome pre SP-a, a vrlo verovatno ni posle. Možemo o tome da tupimo do sudnjega dana, ali činjenica je da nemamo ništa o razlogu.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Može da padne paklena grupa ali može lagana. Iz prvog nikako Belgija,Brazil, Nemačka, Argentina. Francuska možda manje zlo, Portugal ok, Rusija i Poljska idealno. Iz drugog nikako Spanija, Meksiko, Urugvaj pa ni Hrvatska. Engleska podnošljiva, Svajcarska ok, Peru i Kolumbija poželjni. Iz trećeg Kostarika i Iran Ostalo mu dodje na manje više sličnoLast edited by Chiwwi; 14-11-17, 23:05.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostMože da padne paklena grupa ali može lagana. Iz prvog nikako Belgija,Brazil, Nemačka, Argentina. Francuska možda manje zlo, Portugal ok, Rusija i Poljska idealno. Iz drugog nikako Spanija, Meksiko, Urugvaj pa ni Hrvatska. Engleska podnošljiva, Svajcarska ok, Peru i Kolumbija poželjni. Iz trećeg Kostarika i Iran Ostalo mu dodje na manje više slično
Jeste al su sanse da ne dobijemo nijednu repku iz evrope do prvog sesira bas male,i onda ce ostati da u nasu grupu idu ili Braz ili Argentina i neki pakao iz drugog,moze da nas potera sreca tipa Peru,Svica.
A iz evrope ne moze nikako 3 u jednoj grupi,a mi smo jedina evropska u 4 sesiru zato je bilo bitno biti u 3,sto je samo moguce sad ako Peruu ispadne od Zelanda
Comment
-
Egipat
Mexico
Poljska
Srbija
Moze li ovako?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostEgipat
Mexico
Poljska
Srbija
Moze li ovako?
Moze li nesto slabije?sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostJesi lud, pa da nas Salah rastavi na komade ....
Moze li nesto slabije?
Spanija
Senegal
Srbija
Bolje sad?There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostBrazil
Spanija
Senegal
Srbija
Bolje sad?sigpic
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostE to je vec prolazno za nasu repku i nase standarde.
Senegal - Srbija 2:0
Brazil - Srbija 1-1
Spanija - Srbija 0-1
Idemo kao drugi iz grupeThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands