Bravooooo!!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bravo! Veceras se slavi. Uspeh je ovo... Za ostalo ce biti vremena.
Edit: Matic sve rekao, svaka mu cast na izjavi.Last edited by Carcosa; 09-10-17, 22:43."We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft
Comment
-
Bravo momci, bravo Musline. Strpljivo i lagano, nije bilo sumnje da cemo ga munuti kad tad. Ogroman je ovo pritisak bio, Srbi smo, useravali smo i vece stvari.Last edited by bici; 10-10-17, 00:47.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Bravo Musline, ispunio si cilj, ostvario si neostvarivo.
A sad pravi čistku, zahvali se bar desetorici igrača, uvedi u 20 šampione sveta u tim, promeni sistem i filozofiju igre, pa ako treba neka i izginemo u Rusiji.
Izginućemo svakako, na ovaj ili onaj način, ali je jako bitno na koji će to biti.Last edited by goku; 10-10-17, 02:32.
Comment
-
Muslin sigurno neće menjati sistem, moožda nekog igrača da...tanjiće nam živce iste stvari.
Sinoć u drugom (generalno na utakmici) kada smo odigrali brže bez zaustavljanja napada ("spuštanja lopte") i da oni postave odbranu uvek smo bili u situaciji da kreiramo nešto u 16 metara, e sada je tu pitanje forme i znanja igrača pa su centaršutevi bili uglavnom "hitni lopticu u šumicu pa ako pogodi neko drvo pogodi, a ako ne probao sam."
Mogu samo da pretpostavim po stavu na terenu u pp da su Matić i kapiten malo podviknuli u poluvremenu, da razbude ekipu. Prijović je ne zbog toga što je dao gol već generalno uneo živost u igru reprezentacije a prva rečenic daje odgovor i zašto se brže bolje vratio na sistem sa jednim centarforom i što je uveo još jednog zadnjeg veznog...dekadencija fudbalska na delu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment