Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reprezentacija Srbije u fudbalu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Haha, reakcija objasnila...Opušteno ljudi šta vam je...

Aj sad da okrenemo sa 7 defanzivnih igrača na terenu...
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Fantasticna asistencija Kolarova. Ajmo jos jednom ali ovaj put na protivnicki gol molicu.

Comment

• Teren je u losem stanju i natopljen vodom, pod normalnim okolnostima lopta bi dosla do golmana.

Kaze covek koji ne voli Kolarova

Comment

• Originally posted by Ricma View Post
          Teren je u losem stanju i natopljen vodom, pod normalnim okolnostima lopta bi dosla do golmana.

Kaze covek koji ne voli Kolarova
          Kombinovana greška tri igrača - Kolarova, Maksimovića i Stojkovića, na kraju. Maksimović i Kolarov su žonglirali sa opasnošću tokom onih kratkih dodavanja pod pritiskom i desilo se ono što se, uglavnom, u tim slučajevima i desi.
          sigpic

Comment

• Mogu da se slozim. Hajde da kazemo da je to tacno. Ali ljudi, on(i) je igrao stotine i stotine utakmica, kao i hiljade treninga. Ako do sad to nije uzeo u obzir, onda je definitivno klasican gradjevinski materijal(drvo) i u mentalnom smislu.

Comment

• Sa tim delom se slazem i nepotrebno poigravanje sa loptom sto je nakraju brutalno kaznjeno, videlo se na ponovljenom snimku kako lopta ima malo neobicne kretnje tj isla je sporije zbog sile trenja.

Nije poenta sto je Kolarov precenio teren, nego sto su uopste i dosli u tu situaciju da vrate loptu Stojkovicu kada su nas pritisli.

Comment

• Razbise nas
                sigpic

Comment

• Kaziashvili se posprdao sa Maksimovicem
                  There's something wrong with me chemically
                  Something wrong with me inherently
                  The wrong mix in the wrong genes
                  I reached the wrong ends by the wrong means
                  It was the wrong plan
                  In the wrong hands
                  With the wrong theory for the wrong man
                  The wrong lies, on the wrong vibes
                  The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Sta nam radi Kacarava,ovo je zalosno
                    >> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<

Comment

• Udario desnom loptu, a poznato je da mu desna služi samo za ukras...

Ne možeš da igraš sa ovom odbranom. Imaš 2 ispušene muštikle i jednog nesigurnog igrača sklonog greškama. To je recept za katastrofu...
                      I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ko je kriminalniji u odbrani od ova nasa 3 mucenika? Maksimovic 30 miliona? Momak ga posprdao malopre mene bi sramota bilo. Kolarovsvili prelos na poziciji stopera. Samo mi nije jasno ako vec igram osa 5 odbrambenih, kako to da nam redovno prolaze po bokovima? Sramotna partija, sprdaju se sa nama Gruzijci.
                        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Jbte, 7 defanzivnih igrača i naprave nam napad 2 na golmana. Ajde da računam da krilni bekovi ispadnu, imaš opet Milivojevića i Matića da pokriju i opet ništa...
                          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ja nzm što ne zove Darka Lazovića da mu igra ovog desnog beka, momak je klasa za Rukavinu pod jedan, a pod dva, lovek igra sezonu karijere u Seriji A i to baš u ovoj formaciji.

Kolarova treba što pre izbaciti iz ove zadnje linije, pored toga Ivanović je odavno ispričana priča....

Comment

• Sta nam radi Kacarava
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Igramo igru preko krilnih bekova a ni jedan ni drugi nemaju brzinu ni neki preterano dobar centaršut. Koji su mu to aduti jbte?

Ja bi stavio Kostića na krilnog beka a ubacio Ljajića umesto Obradovića. Sa Kostićem bar imaš brzinu...

p.s. Sad tek vidim da nema ni Ljajića u timu.
                                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

Working...
                                X