Tadic je ocajan, svaki put kad ima loptu baci je u bunar...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Sandugp View Post45 mina mi ne mozemo 3 pasa da svezemo. Bilo bi totalno nepravedno da reprezentacija kao sto je Danska ne ode na EP.
Apsolutno. Ovo ne liči ama baš ni na šta... a smeniše Drulovića, pu!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by bice View PostDok god je Lord Bentner na terenu miran sam.
EDIT:Evo ga vrhunski sut Lorda hahah
Odoh da pojedem g***o
evo 2-1 hahhah bravo carevi,odbrana sa Bisevcem i Mitrovicem je fenomenalna,Karleusa dominiraDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
2-2 na kraju,dajemo gol oko 80-og minuta i onda bunker da sacuvamo taj jedan bod.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Danci igraju vrlo solidno,organizovano, i prava je sreca da ne vode sa vise razlike.
Nasih kao da ima manje na terenu-jedva se krecu, neorganizovani-tuga od igre
Nasa cuvena odbrana deluje"ko sa konca i konopca da je sakupljena"
SpoilerSta mi sa ovom igrom mozemo da ocekujemo-ovo nema blage veze* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
Comment