Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Eh da je srece da ode jednom ovaj covek,tako pricao i prosle godine da podnosi ostavku u decembru on ostade jos celu godinu pravi se blesav tako da dok ne vidim zvanicnu potvrdu ne verujemDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
ко ли је само тај мамлаз који је организовао обезбеђење на утакмици!
како је могуће поред сто људи да прође и уђе на терен неки клинац манијак? и треба да нас казне кад смо неспособни... ипак смо ми банана држава... каква европа и цивилизација!sigpic
Comment
-
-
Kazna poprilicno opravdavajuca, mislim da su Albanci izvukli deblji kraj, samo mi je ova smejurija sa dodelom pobede, a onda oduzimanjem u najmanju ruku tragikomicna. Albanci su dobili svoje, a mi isto zbog nesposobnog obezbedjenja i organizacije koja uvek nadmasi sledecu po pitanju ocajnosti.
Sto se Toleta tice, super je sve to, samo ne znam sta ocekujete da se nabolje promeni, ko ce njega da zameni ? On nije toliko bitan lik, sistem je taj koji se menja i koji je los, ne zavisi sve od jednog coveka (ustvari mozda zavisi, ali to nije Tole).sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Zamenice ga isti onaj Terzic koji je i pre mutio kao Karadzic tako da na bolje opet nece da izadje.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
"Jedno vam obećavam - nikada nećemo odustati! Stvari koje moramo da promenimo su pred nama, nalaze se u vremenu koje dolazi i promenićemo i izgled tabele. Iskreno verujem u konačni uspeh i zajedničko radovanje povodom plasmana na EP", zaključio je kapiten Orlova-Ivanovic
Spoiler* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
добро смо прошли! албанци би нас победили у сред Београда...
онај плаћеник бугарин Богданов ради свој посао за паре... можда га и шиптари плаћају...
како сте мислили да прођемо, кад наш навијач уђе на сред терена са столицом у рукама и жвајзне гостујућег играча по лабрњи???sigpic
Comment
Comment