Ma samo je pitanje hoce li biti marioneta ili ne.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bice sigurno, uvek ce se naci neki padobranac.Uvek ce se naci neki Aleksandar Trisovic, Veseljko Trivunovic, Marko Miric, Nemanja Rnic...Samo ne verujem da ce to da bude kao kod Mihe, dobra vest je da ce Ljajijca da vrati u repku, a i sa par njih je saradjivao pre.
Comment
-
Ja nekako uvek "moram" da navijam za repku koliko god da sam nezadovoljan dešavanjima u našem fudbalu, jbg nekako je to trebanje, nmg ja da gledam te utakmice ravnodušnom, uvek se kidam i živciram, čak se nekada zapitam na osnovu svega i da li sam glup !?Last edited by Brajkula; 07-02-14, 16:53.
Comment
-
Pa OK, nije pacoje, znaci sada ce biti ili Sinisa ili Jankela. Ne znas s kim je veca sreca. Sve sem Djukica, Drulovica ili stranca je sviranje u onu stvar. Ali njima se ne moze bas tako lako donositi gotov spisak by Falji.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
tacno sam znao da nece dati saletu da bude selektor, jedan veliki strucnjak koji je sa 40.000 evra budzeta odveo partizan u ls i pri tome jedini srbin koji je trenirao neki srpski tim u ls
ocekujem da trener bude vrsni strucnjak srpski murinjo koji iz dva pokusaja nije ni bio blizu partizanuНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
Comment