Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by DelijaHool View PostБркића је појела трема, јбг.
Требао је бранити Стојковић у Загребу, јер је опаљен.
Бољи голман? Ни у лудилу, ал' то је моје мишљење.
IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
А кажем деси се сваком, ја сам голман па знам како је то.
Сад ти мислиш 'вако ја 'нако..
Било је и овога..
Дајем главу да шутају Стојкету и Бркићу 20+ метара шутеви, да је Бркић мнооого бољи, и боље се поставља.
Стојке можда има бољи рефлекс, ал' кретња, покривање, 1 на 1 ..нуб!
Comment
-
Subotic nece igrati protiv Velsa i Makedonije, vratio se brat u Nemacku..
''Ova odluka važi samo do kraja godine. Obavestio sam selektora Mihajlovića da želim da se u narednom periodu posvetim individualnom radu u klubu, jer nameravam da dodatno napredujem. Zamolio sam ga za razumevanje i hvala mu na podršci, razumeo je moju želju da pojačam individualni rad'', rekao je Subotić i naglasio da će za sledeći kvalifikacioni ciklus biti na raspolaganju reprezentaciji.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Kad bi jos par ovako, da barem odigramo zadnje dve tekme kako valja.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Sinisa je jedno pogano govedo i zelim mu sve najgore u zivotu.
Da su nam od pocetka kvalifikacija igrali Mitar, Matic, Ljajic... da su Fejsa i Tosic na klupi a Tadic svaku tekmu starter mi bi se sada radovali odlasku na svetsko prvenstvo.
Nemam sta da zamerim momcima na jucerasnjoj predstavi. Da sudija nije smradina lagano bi pobedili.
Mitre plodi me
P.S. Krivo mi je sto nemamo jos nekog levog beka, jer mi se Kolarov nista ne svidja.
Comment
-
Comment