Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Klinac strmoglavo propada.Kakva samo prepotentnost spakovana u tako malo zivotnog iskustva... I sad kada je davao izjavu po dolasku ,sav u fazonu "OK sam,opusteno,zabole me" a trebalo bi da se pokunji kao pas s obzirom da je upravo izbacen iz reprezentacije svoje zemlje (bez obzira cijom krivicom).Koliko samo siromasnih klinaca u ovoj nasoj napacenoj drzavi sanja da zaigra u nacionalnom dresu..
A Subotic mozda je isto bio na razgovoru,ali ne ide sve u javnost.Mozda je rekao ,za razliku od Adema da ce sledeci put pevati Mozda ga je bolelo grlo ,pa nije hteo da falsuje
Koji smo mi cirkus...Last edited by milanche; 29-05-12, 09:11.
Comment
-
Saglasavam se sa Sinisom igras li za reprezentaciju Srbije!Igras!sta je problem..ali ne,on kaze da nije pjevao himnu iz licnih razloga kako neozbiljno!Lik ne prestaje da se sprda sa zivotom od slucaja sa trenerom Fiorentine pa sad ovo.Ljajic je incidentan i neozbiljan,sta on misli bre! 'iz licnih razloga'kakav je to odgovor!
Provokativan,bezobrazan i nevaspitan.
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
I dalje je jadno tjerati igrace da pjevaju himnu. A da je Ljajic ovako mumlao kao Neven, onda bi se pojavili komentari kako on ismijava himnu, kako se sprda sa njom itd. Sigurno bi tako bilo, poznajuci ovaj nas mentalitet. Sto je najgore, opet se bezveze napravi cirkus.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
E svasta!Pa Subotic ne govori uopste srpski dobro,inace,a kamoli da himnu da otpjeva kako treba..zato i 'mumla'..a sto se tice ovog,pa jasno se vidi koji ogavni bezobrazluk zrachi iz njega,pognuo glavu u fazonu 'ovo ja ne pjevam'..u tome je razlika!Ovaj ti jasno stavom govori da mrzi himnu!ejjj;)
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
O hoce li se vec jednom zavrsiti cela ova prica ili ce ici u nedogled. Doneta je odluka koja je doneta, meni se ne svidja, nekim drugima se svidja, idemo dalje. Da li je Subotic pevao ili mumlao himnu, koji stav ima Ljajic, da li je uopste trebao da postoji taj ugovor/pravilnik, sve je to trenutno nebitno, bitni su rezultati. Ako ih bude, ovo ce se ispostaviti kao dobar potez ako ih ne bude (pogotovo ako kao i prethodnih 15 godina tako bude zato sto nemamo plejmejkera) bice stavljeno na teret Sinisi i savezu. Teren ce sve pokazati i on je jedini parametar i jedino merilo koje mene zanima. A to ko sta intimno misli o bilo cemu je njegova stvar.Last edited by Nebojsa; 29-05-12, 13:03.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostJednom bre otvorio usta i to je to, nije rec jednu rekao, nijednu jedinu rec.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Nije pevao himnu. Ako mi kazes koja je slova a ne reci izgovorio svaka cast. Igra 3 godine za reprezentaciju, rodjen je pod imenom NEVEN SUBOTIC ako ne moze da nauci dve strofe za 3 godine onda znaci da je mentalno zaostao. Cekaj, covek se bavi profesionalno jako uspesno fudbalom. Znaci nije mentalno zaostao, znaci moze da nauci dve strofe kao sto dete sa 3 godine nauci strofe pesme koju ga roditelji nateraju. Ajde bre smejurija najobicnija.
Comment
-
Izgleda da je sada glasovna sposobnost od krucijalnog znacaja za ulazak u reprezentaciju.
Koja budalastina. Ni on je nije pevao kada je igrao.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment