Ali cekajte, znaci vi biste radije da on peva himnu iako to ne oseca. Ne razumem, ne mozes nekog naterati da voli ista. Zato kazem, manimo se politike, ko je kakav patriota, nacionalista, koje je ko vere, nebitno. Sport, ljudi, sport, bas me briga ko igra, sta misli o Srbiji, o pravoslavlju, demokratiji ili bilo kakvim glupostima. Ako je koristan timu sve drugo pada u vodu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne znam zasto Neven nije pevao al verujem da je imao razgovor posle utakmice sa Mihom kao i Adem,mogu samo da zakljucim da je Neven dosao do dogovora sa Mihom a Adem nije jer je epilog povratak Adema u BG dok je Neven ostao,videcemo na sledecoj utakmici.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostMeni je 100 puta bitnije kako ko stoji na terenu, nego ko pjeva himnu. Dosta mi je onih sto ne spustaju 3 prsta i sto ne skidaju usne sa krsta, a kad treba ginuti na terenu, nema ih nigdje. Balvani najobicniji, ne vide dalje od nosa.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Sara View PostPa i ja kazem, ni Neven Subotic nije pevao himnu pa zasto na njega nema toliko pogrdnih reci? Zato sto nije musliman. Sve mi se cini da iza ovoga stoji prljava politika a ne samo sport i pevanje himne.
Ljajic bi se mogao smatrati u ovom slucaju,kako bi Amerikanci rekli,kolateralnom stetom.Last edited by Black Mamba 24; 28-05-12, 16:57.sigpic
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostAli cekajte, znaci vi biste radije da on peva himnu iako to ne oseca. Ne razumem, ne mozes nekog naterati da voli ista. Zato kazem, manimo se politike, ko je kakav patriota, nacionalista, koje je ko vere, nebitno. Sport, ljudi, sport, bas me briga ko igra, sta misli o Srbiji, o pravoslavlju, demokratiji ili bilo kakvim glupostima. Ako je koristan timu sve drugo pada u vodu."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View Postsigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostNe verujem da je politika.Pokusaj demonstracije sile,kako je savez odlucio da sve dovede u red...
Ljajic bi se mogao smatrati u ovom slucaju,kako bi to Amerikanci rekli,kolateralnom stetom."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Katalonci u spanskoj kosarkaskoj i fudbalskoj reprezentaciji poginju glavu tokom intoniranja spanske himne, a onda izadju na teren i isamaraju protivnika i osvoje sve sto se osvojiti moze. E, to je patriotizam, a ne pevanje himne, cupanje busena trave pre ulaska na teren i krscenje posle svake propustene sanse."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostNe verujem da je politika.Pre da je pokusaj demonstracije sile,kako je savez odlucio da sve dovede u red...
Ljajic bi se mogao smatrati u ovom slucaju,kako bi to Amerikanci rekli,kolateralnom stetom.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostNajbolje da Spanci treba da nam budu uzori po patriotizmu.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostKatalonci u spanskoj kosarkaskoj i fudbalskoj reprezentaciji poginju glavu tokom intoniranja spanske himne, a onda izadju na teren i isamaraju protivnika i osvoje sve sto se osvojiti moze. E, to je patriotizam, a ne pevanje himne, cupanje busena trave pre ulaska na teren i krscenje posle svake propustene sanse.
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment