Originally posted by Farfan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pa pre ce hteti Krkica kome je otac Srbin,inace igrao za Jedinstvo iz Paracina ;) nego Klea koji nema veze sa ovom zemljom,vec je samo dolio ulje na vatru na relaciji Delije-Grobari,odnosno Zvezda-Partizan.
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostPa pre ce hteti Krkica kome je otac Srbin,inace igrao za Jedinstvo iz Paracina ;) nego Klea koji nema veze sa ovom zemljom,vec je samo dolio ulje na vatru na relaciji Delije-Grobari,odnosno Zvezda-Partizan.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostSvojim ponasanjem nije dolio,ali nebitno. Slazem se da ne treba da igra jer je Brazilac,ali nista manji on Srbin od Krkica nije. To sto mu je cale Srbin okaci macku o rep,ako mu je on ceo zivot punio glavu Spanijom. Licno mislim da bi nam legao kao samar budali,ali je jadno da sada kada ga je izduvao od Spanaca odluci da igra za nas. Sto odmah nije? Zato sto nije Srbin ni jedan posto.
Samo zamisli da sastavimo njega, Lazara i Sulejmanija.sigpic
Comment
-
U svakom slučaju Krkić je veći Srbin od Klea iako lično ne bih imao ništa protiv ni da ovaj drugi zaigra kada se ispune svi propisi.
Krkiću je otac Srbin i ima srpsku krv. Imao je želju da igra za Španiju, tu je živeo, tu se rodio, smatra je kao svoju primarnu otadžbinu ali možda se razočarao u njihovu reprezentaciju što ga od tog jedinog nastupa uopšte nisu zvali.
Mada opet je sve ovo nerealno. Gotovo neostvarivo da Krkić zameni Pantelu u reprezentaciji... Ima on nade još da će jednog dana postati prvi špic Španije...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Mene jebe sto cemo mi da pokupimo tudji otpadak. To govori koliko smo jadni. Moje je pravo da ne zelim ni Clea ni BOHAN-a.
Zbog Krkulenceta ce mozda da ispasta neki nas spic koji je u svakom smislu reci Srbin,kome pise nase prezime na dresu,ciji su otac,deda i pradeda ponosni Srbi koji nisu hteli da uvaljaju svog sina drugoj reprezentaciji.
Jeste da sad nemamo spiceva,ali to me nece naterati da se sagnem i predjem preko principa. Ali ja sam nebitan
Comment
-
Potvrđen novi dres Srbije!
Kompanija "Nike", zvanični sponzor naše reprezentacije, predstaviće uskoro novi dres našeg nacionalnog tima u kojem će nši fudbaleri pokušati da izbore plasman na Svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu.
Kao i u prethodnoj garnituri, osnovne boje biće crvena i bela, ali će doći do znatne promene u dizajnu.
Umesto dosadašnjeg belog krsta na crvenoj podlozi sa leve strane, on će sada biti centriran na dresu i biće urađen u drugoj, tamnijoj nijansi crvene boje.
Na belom dresu takođe će se nalaziti krst, ali će on takođe biti beo, izrađen u drugačijem tkanju, pa će takođe biti vidljiv.
I dok je dizajn novog dresa "procureo" na Internet, njegova zvanična prezentacija trebalo bi da bude obavljena na proleće.
Comment
-
Ili onaj Špancima 1990. ...
Dres je prelep.
Ja sam navikla na crvenu boju (što i nije bilo teško ) i sada mi smeta kada košarkaši i odbojkaši imaju onaj plavi sličan kao nekada.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Bahato naravno, u našem stilu... drugačije i ne znamo...a vremena na pretek...
Izbori mogu da budu odmah, ali regioni žele da se oni održe što kasnije kako bi mogli da lobiraju. Do tada neće biti razgovora o selektoru. Novog selektora biraće novo rukovodstvo saveza", rekao je predsednik FSS Tomislav Karadžić novinarima u Staroj Pazovi.Last edited by miloolja; 30-11-11, 16:15.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment