Originally posted by AcaGrobar
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by S-Nash View PostNego gde i umesto koga majke ti? Nisi ga gledao verovatno u Herenvenu pa ne znas kako igra spica i koliko golova postize. Iako je poluspic prvenstveno, na spicu je tata za ovo sto nam cami u ofsajdu 5 godina.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Kuzma dao extra gol, bas mi je drago zbog njega....sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Sulejmani je profesor za ovog balvana koji loptu ne ume primiti...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostSulejmani je profesor za ovog balvana koji loptu ne ume primiti...
Ja ne znam jel Pizon lud ili blesav kad ne uvodi Sulejmanija, Pantelic nijedan pas ne moze da primi, ko da bezi od lopte.
Pobedismo nekako, vala moglo je i vise protiv ovih semi-pro igraca...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Comment
-
Golmani: Bojan Jorgačević, Damir Kahriman, Bojan Šaranov
Odbrana: Branislav Ivanović, Nenad Tomović, Neven Subotić, Nemanja Vidić, Milan Biševac, Marko Simić, Milan Vilotić, Slobodan Rajković, Aleksandar Kolarov, Duško Tošić
Vezni red: Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović, Ljubomir Fejsa, Miloš Ninković, Luka Milivojević, Miloš Krasić, Nemanja Tomić, Zoran Tošić, Adem Ljajić, Milan Jovanović
Napadači: Marko Pantelić, Nikola Žigić i Dragan Mrđa
Nema ni Brkica ni Sulejmanija.
Dzaba igranje u Ajaksu i sto vec na svom kontu ima 5 golova, kada mladi talenti imaju prednost.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostNapadači: Marko Pantelić, Nikola Žigić i Dragan Mrđa
To je taj napad koji ledi krv u zilama protivnika!
Nisu vise sposobni odigratu u gajbu pive, a oni nastupaju za reprezentaciju..Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Mrdja i Ziga,blago receno roviti,a ovaj konj Pantelic,nije odigrao ni jedan cijeli mec,ove godine,osim za reprezentaciju
Mirlajeleme,nemoj igrati 3.godine za nas,pa uzmi tudji pasos i predji kod njih igrati,kada te ne cjene ;)sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
Comment