Sad jeste Kačar povređen ali Pižon ga nije zvao još od prošle godine... Tu je nešto više a ne znamo šta?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Mlada reprezentacija igra fascinantno, kada bi barem stariji igrali i priblizno kao mladi, gde bi nam bio kraj...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Pobedili 5:1
Laza dao 2 komada a veliki talenat Nastasić koga je Partizan prodao da nije odigrao nijedan meč za prvi tim je isto dao gol i čini se da će biti standardan u ovoj postavi Jankovića...
Za sada maksimalan učinak (S.Irska i FO pobedjeni). U grupi su još Danska i Makedonija...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Veceras ce nas trenerski mag Pizon pokazati zasto je jedan od najboljih trenera na svetu....
U jednoj tesnoj i neizvesnoj utakmici koja nas ceka zbog koje je i sam gospodin Pizon izjavio da je zabrinut pokazace svoje fenomenalno poznavanje fudbalske taktike i selektovanja igraca.
U veoma tesnoj utakmici sa protivnikom koji igra sjajno u gostima treba ocekivati nasu pobedu od tesnih 1-0.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
S obzirom da su Farani favoriti i 1:0 je super rezultat A i naši će sigurno više razmišljati o zabavi posle utakmice za Dekija nego o igri
Kakvo je stanje trenutno samo da ostvarimo pobedu ( ne sumnjam da neće biti ubedljiva) i da Italijani pobede Slovence u Firenci i dosta smo bliži baražu...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
U napadu ce igrati jedan jedini velicanstveni Panta....
On ce sam ubiti Farane ne treba mu niko...
A lumperajka ce verovatno poceti i pre utakmice tako da treba ocekivat mnogo nepreciznih paseva, ako je ikada i bilo preciznih paseva...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Srbija: Jorgacevic, Kolarov, Bisevac, Subotic, Ivanovic, Jovanovic, Kuzmanovic, Stankovic, Ninkovic, Tosic, Pantelic.
Sve isto kao u petak samo što umesto suspendovanog Rajkovića igra Biševac. A Sulejmani je hvala Bogu na klupi makar
Posle 11 meseci reprezentacija igra kod kuće...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Krle View PostSrbija: Jorgacevic, Kolarov, Bisevac, Subotic, Ivanovic, Jovanovic, Kuzmanovic, Stankovic, Ninkovic, Tosic, Pantelic.
Sve isto kao u petak samo što umesto suspendovanog Rajkovića igra Biševac. A Sulejmani je hvala Bogu na klupi makar
Posle 11 meseci reprezentacija igra kod kuće...
Joj Pizona...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment