Dok je Pizon tu ne treba da bude ni 300 navijaca.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Dusan View PostMa kakvo Uzice, Nis bre! Godinama nismo videli fudbal!
Comment
-
-
Da, ne zna covek vise da li da se smeje, place ili pobije ta... i gotova stvarsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostTreba ga na glogov kolac nabiti zbog ovoga...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostZonpi:Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostKoja je to budala od trenera.. Boze na sta smo mi spali. Evo sad na b92 cujem da ga ismevaju novinari iz S.Irske kako ne zna ni protiv kojih igraca igra...
Ako veecras ne nadigraju S.Irsku bolje im je na de idu na evropsko.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Ne da sam mu se ismejao sada, slucajno naleteo na SOS-u, bila emisija U orlovskom gnezdu, koju sam pratio za vreme Antica i to im je bila jedna od dobrih stvari na programu. Kaze:
Nasi igraci znaju da igraju, a mi smo dosli da igramo i pokusavacemo da igramo. Igrali smo u Australiji, Bugarskoj, gde god smo isli.sigpic
Comment
Comment