Sulejmani: "Zaslužio sam Pižonov poziv!"
Sulejmani kaže da je očekivao poziv.
"Ranije nisam mogao da se ljutim, kada nisam imao minutažu u Ajaksu. Sada sam standardan dajem golove, mislim da je trebalo da budem na spisku", iskren je napadač "kopljanika".
Šta mu je činiti?
"Pravi odgovor na ovo nepozivanje biće partije i golovi u dresu Ajaksa", ne odustaje Sulejmani.
Njegova situacija pokazuje odsustvo logike u srpskom fudbalu. Kada je bio daleko od tima Ajaksa igrao je za reprezentaciju, sada, kada je popravio svoj status i postao standardan više ga ne pozivaju.
Sulejmani kaže da je očekivao poziv.
"Ranije nisam mogao da se ljutim, kada nisam imao minutažu u Ajaksu. Sada sam standardan dajem golove, mislim da je trebalo da budem na spisku", iskren je napadač "kopljanika".
Šta mu je činiti?
"Pravi odgovor na ovo nepozivanje biće partije i golovi u dresu Ajaksa", ne odustaje Sulejmani.
Njegova situacija pokazuje odsustvo logike u srpskom fudbalu. Kada je bio daleko od tima Ajaksa igrao je za reprezentaciju, sada, kada je popravio svoj status i postao standardan više ga ne pozivaju.
Trivunović debituje sa gotovo 30 godina, Damjanović iz Borca (ko je bre taj???), Kahriman (brani za Tavriju inače) drugi golman reprezentacije... Janković duže vreme nije igrao a on ga poziva (iako mi je drag igrač ne bih ga pozvao u ovom trenutku)...
Ali ovaj Damjanović me fascinira! Znam ja da mi nismo baš najsjajni sa špicevima ali Damjanović iz Borca iz Čačka??? Ode mast u propast...
A ovo za Sulejmanija je čist debilizam Pižona. Ali šta ćeš, on sad ne može da se promeni, kakav je-takav je...
Comment