Ma jaci smo mi od svih ovih.U prolaz ne sme da se sumnja.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u fudbalu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by AK47 View PostTo jeste stvarno smijesno da su oni u sestom a FO u petom sesiru,ali gledajuci kvalitet recimo Belgije i Skotske to nisu neke ekipe i s njima bi se moglo na kraj izaci
Comment
-
Po igrackom kvalitetu smo najbolji u grupi samo sto nas koce neke druge, svima dobro poznate stvari. Ono sto me raduje je to da Stankovic ovim kvalifikacijama i nekim slucajem EP, zavrsava svoju reprezentativnu karijeru i nadam se da ce to mesto zauzeti neko kome je stalo. Treba nam vezni red Kuzmanovic-Ninkovic-Ljajic i ako bog da neki normalan selektor i prvi smo opusteno. Odbrana je jedna od najjacih na svetu, krila su takodje odlicna jedino nam treba neki krsten spic.sigpic
Comment
-
Spic nije problem, spica nema.
Trebalo bi odlaskom Stankovica da njegovu poziciju zauzme Kacar.Ninkovic bi mogao biti samo dobra rezerva i treba da pronadje klub u kojem ce biti standardan.Ako nam bude selektor koji forsira brzu igru, nadam se da ce ubediti Lazovica da se vrati.
I da ce Pantelic na kraju ovih kvalifikacija da se pridruzi Stankovicu.
Meni su Belgijanci mnogo opasniji rivali od Hrvata.Mozda su samo tanki na bekovima, na ostalim pozicijama su dobro popunjeni.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostSpic nije problem, spica nema.
Trebalo bi odlaskom Stankovica da njegovu poziciju zauzme Kacar.Ninkovic bi mogao biti samo dobra rezerva i treba da pronadje klub u kojem ce biti standardan.Ako nam bude selektor koji forsira brzu igru, nadam se da ce ubediti Lazovica da se vrati.
I da ce Pantelic na kraju ovih kvalifikacija da se pridruzi Stankovicu.
Meni su Belgijanci mnogo opasniji rivali od Hrvata.Mozda su samo tanki na bekovima, na ostalim pozicijama su dobro popunjeni.sigpic
Comment
-
Ne znam koliko pratis bundesligu, bilo je meceva tokom prosle sezone da je bio los, ali to ne znaci da je imao losu sezonu tamo.Bila mu je to tek prva sezona u Hamburgu i siguran sam da ce tek pruzati bolje partije.A i to je igrao na poziciji stopera samo zato sto je bilo na tim pozicijama puno povredjenih igraca.Ovako igra na poziciji defanzivnog(centralnog) veznog.Sada je otisao Ze Roberto iz Hamburga i svakako ce imati vise sansi da se dokaze , a time i da pokaze da na njega treba ozbiljno da se racuna.A i u ekipi ga gledaju kao nosioca igre.I kolko ja znam bio je samo povredjen pred kraj jesenje polusezone.On je po meni daleko bolje resenje od Milijasa, Petrovica i Ninkovica.Valjda ce to i naredni selektor videti.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostNe znam koliko pratis bundesligu, bilo je meceva tokom prosle sezone da je bio los, ali to ne znaci da je imao losu sezonu tamo.Bila mu je to tek prva sezona u Hamburgu i siguran sam da ce tek pruzati bolje partije.A i to je igrao na poziciji stopera samo zato sto je bilo na tim pozicijama puno povredjenih igraca.Ovako igra na poziciji defanzivnog(centralnog) veznog.Sada je otisao Ze Roberto iz Hamburga i svakako ce imati vise sansi da se dokaze , a time i da pokaze da na njega treba ozbiljno da se racuna.A i u ekipi ga gledaju kao nosioca igre.I kolko ja znam bio je samo povredjen pred kraj jesenje polusezone.On je po meni daleko bolje resenje od Milijasa, Petrovica i Ninkovica.Valjda ce to i naredni selektor videti.sigpic
Comment
-
Hrvati su prvi favoriti u nasoj grupi po meni.Dobro su pokriveni na svim pozicijama,za razliku od nas koji smo popunjeni samo u odbrani i ofanzivnim veznim a napadace ni nemamo (dok oni imaju Olica,Eduarda,Mandzukica...).Belgijanci ,kao sto rekoh vec, bice mnogo opasniji nego sto to trenutno mnogi misle...Last edited by milanche; 31-07-11, 22:00.
Comment
-
Originally posted by milanche View PostHrvati su prvi favoriti u nasoj grupi po meni.Dobro su pokriveni na svim pozicijama,za razliku od nas koji smo popunjeni samo u odbrani i ofanzivnim veznim a napadace ni nemamo (dok oni imaju Olica,Eduarda,Mandzukica...).Belgijanci ,kao sto rekoh vec, bice mnogo opasniji nego sto to trenutno mnogi misle...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by milanche View PostHrvati su prvi favoriti u nasoj grupi po meni.Dobro su pokriveni na svim pozicijama,za razliku od nas koji smo popunjeni samo u odbrani i ofanzivnim veznim a napadace ni nemamo (dok oni imaju Olica,Eduarda,Mandzukica...).Belgijanci ,kao sto rekoh vec, bice mnogo opasniji nego sto to trenutno mnogi misle...sigpic
Comment
-
Comment